Artikel top billede

Trods forbud: Uber bliver ved med at køre i London i mange måneder endnu

Tidligere på året ophævede trafikmyndighederne i London Ubers tilladelse til at operere i byen, men en appelsag trækker ud, og derfor vil Uber tidligst kunne forlade London til april.

Den kontroversielle kørselstjeneste Uber kan få lov til at forblive i den britiske hovedstad London indtil tidligst april.

Det sker på trods af, at Londons transportmyndighederne i efteråret forbød Uber.

Det skyldes ifølge Bloomberg, at Uber har anket dommen og en høring i forbindelse med ankesagen kan tidligt finde sted i enten april eller juni.

”Vi har anket sagen, så vi kan fortsætte med at være til rådighed for vores millioner af kunder og titusindvis af chauffører i London. Men vi fortsætter med at have en konstruktiv dialog med transpor-myndighederne i London i et forsøg på at løse problemstillingen,” siger en taldsmand fra Uber til Bloomberg.

Uber-direktør: Vi er nødt til at ændre os
Ubers nye direktør Dara Khosrowshahi har tidligere sagt, at Ubers kæmper for at ændre myndighederne i Londons beslutning ”velvidende, at vi også selv er nødt til at ændre os”

Computerworld har tidligere beskrevet, at Ubers fremgangsmåde i denne type retssager typisk er at forsøge at forhale sagerne.

Det kan du læse mere om her: Anklager Uber for udspekuleret strategi i retten: Satser på spam og forhaling.

"Uber ved, at de bliver ramt af søgsmål fra højre og venstre. Derfor er det i Ubers interesse at trække sagerne i langdrag i håbet om, at den offentlige mening i mellemtiden svinger i deres retning," sagde den amerikanske advokat Brook Taye, der repræsenterer taxabranchen i New York, sidste år til Computerworld.

Læs også: Anklager Uber for udspekuleret strategi i retten: Satser på spam og forhaling

Det menes, at der er 40.000 Uber-chauffører i London, der er Ubers travleste marked i Europa.

Londons transpormyndigheder valgte ikke at forlænge Ubers tilladelse til at operere i storbyen med henvisning til, at Uber ikke har levet op til sit ansvar med at gennemføre baggrundstjek af sine chauffører.

Læs også: 
London forbyder Uber: Tilladelse udløber 30. september og bliver ikke fornyet

Ny Uber-CEO til krisemøde i London efter forbud: "Vi kæmper imod myndighedernes beslutning"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Claus Thorsgaard skal sætte gang i væksten som ny CEO: Her er hovedopgaverne som topchef i Luxion
Den tidligere Conscia-topchef Claus Thorsgaard skal nu sætte gang i væksten hos den danske it-virksomhed Luxion. "Luxion har et kæmpe uudnyttet potentiale. Ordrerne vælter ind ad døren uden en aktiv salgsindsats, så hvis vi begynder at fokusere på det, så skulle det gerne gå endnu bedre," siger den nye direktør til Computerworld.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.