Artikel top billede

Advents-quiz: Vind den fede OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

Advents-quiz: Vind en lækker OnePlus 5T i den særlige Star Wars Limited Edition. Deltag i den tredje af Computerworlds i alt fire advents-quizzer her. Vi trækker vinderen mandag.

Computerworld er klar med den tredje af i alt fjerde advents-quizzer. 

Denne gang stiller vi en lækker OnePlus 5T i den særlige Star Wars Limited Edition på højkant.

Vi trækker vinderen mandag eftermiddag. Vi tager direkte kontakt til vinderen.

Som udgangspunkt forsøger vi at sende alle præmier inden jul, men det er ikke muligt ved den sidste konkurrence, da konkurrencen falder 22. december, og vinderen først findes anden juledag. 

Konkurrencebetingelse: Alle kan deltage, men kun én gang. Ved flere svar forbeholder Computerworld sig ret til at udelukke deltagere. Vinderne får direkte besked, der kommer derfor ikke yderligere beskeder på Computerworld.dk.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition

Denne fredag udlover vi den særlige OnePlus 5T Star Wars Limited Edition, der netop er kommet på gaden i Danmark i forbindelse med OnePlus' fire års fødselsdag samt præmieren på den nye Star Wars: The Last Jedi-film. 

Det er en særlig Star Wars-version af den allerede populære og anmelderroste One Plus 5T-telefon, der er udstyret med en flot fullHD-OLED skærm i 2:1 format og den hurtige Snapdragon 835-processor samt hele 8 GB hukommelse og 128 GB lagerplads.

Deltag i julekonkurrencen her

Det særlige ved Star Wars-versionen her er den særlige hvide bagside i, hvad OnePlus kalder "Sand Stone."

Til de af jer, der kan huske tiden før, at Lenovo opkøbte IBM's pc-afdeling, så føles bagsiden som overfalden på en Thinkpad-computer. 

Den ligger derfor rigtig godt i hånden, nærmest lidt blød, og knapper og strift står flot i den røde farve, der er inspireret af en af de planeter, som vores helte besøger i den seneste Star Wars film, The Last Jedi, der netop har fået premiere i biografer landet over.

Ønsker du at deltage i konkurrencen om en OnePlus 5T Star Wars Limited Edition til en værdi af 4.499 kroner, skal du følge linket herunder. 

Konkurrencen slutter mandag den 18 december klokken 12.30.

Hvis du ender med at vinde smartphonen - eller hvis du ender med selv at købe den - så tjek lige indpakningen grundigt igennem.

Der er et helt særlig "easter-egg," der involverer telefonen og indpakningen, som du ikke må gå glip af.

Glædelig jul.

Deltag i julekonkurrencen her