Artikel top billede

(Foto: Fotograf John Bräuner Regionshospitalet Randers /)

Region Syddanmark efter dramatisk leverandør-exit: “Vi fortsætter milliard-udbud med de to tilbageværende leverandører”

CGI har uden varsel trukket sig fra det problemramte milliardudbud på nyt EPJ-system til Region Syd. Regionen mener stadig, at der er tilstrækkelig konkurrence med kun to leverandører.

CGI har smækket med døren og trukket sig uden varsel fra udbudsprocessen på Region Syddanmark nye EPJ-system.

Dermed er Systematic og Cambio de eneste tilbageværende leverandører i et udbud, der har været omgærdet af mystik og mistanke om favorisering.

Alligevel afviser Region Syddanmark at lade milliard-udbuddet gå om.

"Vi har tidligere meldt ud, at vi stod med tre kompetente og velkvalificerede bydere til at løfte en EPJ-løsning i Region Syddanmark. Det betyder også, at vi fortsat har god konkurrence, selvom CGI Danmark har valgt at trække sig," lyder det fra Niels Nørgaard Pedersen, der er administrerende direktør på Odense Universitetshospital, hvor udbuddet er forankret, i en pressemeddelelse.

"Derfor vil vi også fortsætte udbudsprocessen med de to tilbageværende prækvalificerede leverandører, og vi forventer, at regionsrådet kan træffe beslutning om tildeling af kontrakt i løbet af foråret 2018,” udtaler han.

Udbuddet har kritiseret for at hele processen skulle være skræddersyet til en enkelt leverandør.

Regionen har forsøgt at mørklægge centrale dokumenter i prækvalifikationen af netop Systematic, der umiddelbart kunne stille Systematic dårligere end de andre leverandører.

Samtidig har NNIT følt sig diskvalificeret fra udbuddet på en løs baggrund.

Det kan du læse mere om her: [b]NNIT-boss om milliard-udbud i Region Syddanmark: “Det her udbud er designet til, at en bestemt leverandør skal vinde"[/b]

Regionsrådet forventer at kunne vælge en leverandør i foråret 2018.

Læs også: Stor-leverandør trækker sig uden varsel fra milliard-udbud i Region Syddanmark: "Efter mange overvejelser er vi desværre nået til den konklusion"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere