Artikel top billede

(Foto: Fotograf John Bräuner Regionshospitalet Randers /)

Region Syddanmark efter dramatisk leverandør-exit: “Vi fortsætter milliard-udbud med de to tilbageværende leverandører”

CGI har uden varsel trukket sig fra det problemramte milliardudbud på nyt EPJ-system til Region Syd. Regionen mener stadig, at der er tilstrækkelig konkurrence med kun to leverandører.

CGI har smækket med døren og trukket sig uden varsel fra udbudsprocessen på Region Syddanmark nye EPJ-system.

Dermed er Systematic og Cambio de eneste tilbageværende leverandører i et udbud, der har været omgærdet af mystik og mistanke om favorisering.

Alligevel afviser Region Syddanmark at lade milliard-udbuddet gå om.

"Vi har tidligere meldt ud, at vi stod med tre kompetente og velkvalificerede bydere til at løfte en EPJ-løsning i Region Syddanmark. Det betyder også, at vi fortsat har god konkurrence, selvom CGI Danmark har valgt at trække sig," lyder det fra Niels Nørgaard Pedersen, der er administrerende direktør på Odense Universitetshospital, hvor udbuddet er forankret, i en pressemeddelelse.

"Derfor vil vi også fortsætte udbudsprocessen med de to tilbageværende prækvalificerede leverandører, og vi forventer, at regionsrådet kan træffe beslutning om tildeling af kontrakt i løbet af foråret 2018,” udtaler han.

Udbuddet har kritiseret for at hele processen skulle være skræddersyet til en enkelt leverandør.

Regionen har forsøgt at mørklægge centrale dokumenter i prækvalifikationen af netop Systematic, der umiddelbart kunne stille Systematic dårligere end de andre leverandører.

Samtidig har NNIT følt sig diskvalificeret fra udbuddet på en løs baggrund.

Det kan du læse mere om her: [b]NNIT-boss om milliard-udbud i Region Syddanmark: “Det her udbud er designet til, at en bestemt leverandør skal vinde"[/b]

Regionsrådet forventer at kunne vælge en leverandør i foråret 2018.

Læs også: Stor-leverandør trækker sig uden varsel fra milliard-udbud i Region Syddanmark: "Efter mange overvejelser er vi desværre nået til den konklusion"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere