Artikel top billede

Systematic runder en milliard i omsætning: Særlig udlandet trækker væksten

Aarhus absolutte it-darling Systematic sætter punktum for året med en omsætning, der for første gang runder en milliard kroner. Det viser årsregnskabet. Direktøren virker tilfreds.

Udenlandsk interesse trækker for første gang omsætningen over en milliard kroner hos Systematic. 

Med en omsætning for året på 1,1 milliarder kroner fordobler virksomheden nærmest sin omsætning, der sidste år lå på 685 millioner kroner. 

Det viser årsregnskabet for virksomheden, der netop er offentliggjort. 

Det forklarer topchef Michael Holm. 

”Vi har haft et fantastisk og helt ekstraordinært godt år, ikke mindst på grund af kontrakten til den amerikanske hær med vores SitaWare kommando og kontrol produkt," siger han og fortsætter:

"Med en ordre på over en milliard danske kroner sætter den sit præg på årsregnskabet, og da vi samtidig oplever en stigende både national og international interesse for it-løsninger til sundhedsområdet, må vi sige, at resultaterne for året i den grad har oversteget vores forventninger.”

International interesse

Hos Systematic er det primært udlandet, der trækker væksten. Som Michael Holm påpeger, så har blandt andet en stor ordre til det amerikanske militær spillet en afgørende rolle for året.

Læs mere om det her: 

Aarhusianske Systematic scorer gigantordre til halvanden milliarder kroner: "Vi bliver verdens største leverandør af denne type systemer"

"Ligeledes har international ekspansion været et fokusområde for os, og 62 procent af vores omsætning er nu til udlandet," siger Michael Holm. 

Topchefen kan da også notere sig en pæn fremgang i bunden af regnskabet. Virksomhedens overskud før skat lander i 2017 på 375 millioner kroner, hvilket er en voldsom fremgang fra sidste år, hvor der "kun" var 73 millioner kroner at spotte på den post. 

Læs mere om Systematic her: 

Her er Danmarks bedste it-sikkerhedsfirma: Symantec stikker af fra alle andre ... men er det en engangsforestilling?

Systematic-direktør: Tre problematiske it-projekter bør udelukke it-leverandører fra yderligere udbud

Systematic og Region Syddanmark skjuler detaljer om milliard-udbud: Her er papirerne offentligheden ikke må se
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.