Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal /)

Systematic runder en milliard i omsætning: Særlig udlandet trækker væksten

Aarhus absolutte it-darling Systematic sætter punktum for året med en omsætning, der for første gang runder en milliard kroner. Det viser årsregnskabet. Direktøren virker tilfreds.

Udenlandsk interesse trækker for første gang omsætningen over en milliard kroner hos Systematic. 

Med en omsætning for året på 1,1 milliarder kroner fordobler virksomheden nærmest sin omsætning, der sidste år lå på 685 millioner kroner. 

Det viser årsregnskabet for virksomheden, der netop er offentliggjort. 

Det forklarer topchef Michael Holm. 

”Vi har haft et fantastisk og helt ekstraordinært godt år, ikke mindst på grund af kontrakten til den amerikanske hær med vores SitaWare kommando og kontrol produkt," siger han og fortsætter:

"Med en ordre på over en milliard danske kroner sætter den sit præg på årsregnskabet, og da vi samtidig oplever en stigende både national og international interesse for it-løsninger til sundhedsområdet, må vi sige, at resultaterne for året i den grad har oversteget vores forventninger.”

International interesse

Hos Systematic er det primært udlandet, der trækker væksten. Som Michael Holm påpeger, så har blandt andet en stor ordre til det amerikanske militær spillet en afgørende rolle for året.

Læs mere om det her: 

Aarhusianske Systematic scorer gigantordre til halvanden milliarder kroner: "Vi bliver verdens største leverandør af denne type systemer"

"Ligeledes har international ekspansion været et fokusområde for os, og 62 procent af vores omsætning er nu til udlandet," siger Michael Holm. 

Topchefen kan da også notere sig en pæn fremgang i bunden af regnskabet. Virksomhedens overskud før skat lander i 2017 på 375 millioner kroner, hvilket er en voldsom fremgang fra sidste år, hvor der "kun" var 73 millioner kroner at spotte på den post. 

Læs mere om Systematic her: 

Her er Danmarks bedste it-sikkerhedsfirma: Symantec stikker af fra alle andre ... men er det en engangsforestilling?

Systematic-direktør: Tre problematiske it-projekter bør udelukke it-leverandører fra yderligere udbud

Systematic og Region Syddanmark skjuler detaljer om milliard-udbud: Her er papirerne offentligheden ikke må se
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere