Artikel top billede

Få din virksomhed til at arbejde mere innovativt: Kom med på Digital Innovation Summit 2018

På Computerworlds Digital Innovation Summit 2018 kan du lære af nogle af de stærkeste danske innovatører - blandt andre Rambøll, A.P. Møller-Mærsk og DFDS.

I disse år søger flere og flere virksomheder efter nye redskaber og metoder, der kan gøre deres organisationer mere innovative.

Men hvordan sikrer man sig, at det ikke bare bliver ved snakken, men at det også bliver integreret i virksomhedens arbejdsgange og til sidst udmønter sig i nye produkter og ydelser?

Det sætter Computerworld fokus på til konferencen Digital Innovation Summit 2018: Inspiration, strategi og innovation til fremtidens digitale vindere, der afholdes den 27. februar.

Her vil virksomheder som Rambøll, A.P. Møller-Mærsk og DFDS løfte sløret for, hvilke strategier de arbejder med i deres innovationsproces.

Lær af innovationen hos Rambøll og DFDS

Du får blandt andet mulighed for at møde årets CIO Torben Kjær, der gennem de seneste år har været med til at toptrimme Rambølls it-organisation og i dag står i spidsen for den strategiske digitalisering og innovations-indsatsen i virksomheden.

Derudover kan du også møde Anneli Bartholdy, der er head of innovation hos DFDS og tidligere har været en af drivkræfterne bag A.P. Møller-Mærsk innovationsarbejde, hvor hun blandt andet har været med til at arrangere A.P Møller-Mærsks hackathons.

Til konferencen vil hun bidrage med konkrete erfaringer fra hendes arbejde med ideudvikling og brug af hackathons og inkubatorer.

Vi skal også lære af vores fejl

Men det er ikke kun de gode erfaringer, som er lærerige. Vi kan også lære af fortidens fejl, mener den amerikanske Samuel West, ph.d i organisationspsykologi, som du også kan møde på konferencen. 

Han driver i dag museet Museum of Failure, der har afdelinger i både Helsingborg og Los Angeles.

Her udstiller han produkter, der er resultatet af fejlslagent innovationsarbejde, og han opfordrer samtidig virksomheder til at være mere åbne om deres fejl. 

"Jeg har lavet museet, fordi jeg ønsker at udbrede budskabet om, at vi skal acceptere fejl som en afgørende del af innovationsprocessen,” sagde han til Computerworld sidste år

Derudover kan du også møde den danske iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw, Dainius Kniukšta, digital product manager A.P. Moller – Maersk samt Jesper Müller-Krogstrup er CEO for software- og konsulentvirksomheden Nosco. 

Tilmeld dig her og opnå Early Bird pris til kun 1.495 kr.

(Prisen stiger til 1.995 kr den 25. januar 2018)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere