Artikel top billede

Få din virksomhed til at arbejde mere innovativt: Kom med på Digital Innovation Summit 2018

På Computerworlds Digital Innovation Summit 2018 kan du lære af nogle af de stærkeste danske innovatører - blandt andre Rambøll, A.P. Møller-Mærsk og DFDS.

I disse år søger flere og flere virksomheder efter nye redskaber og metoder, der kan gøre deres organisationer mere innovative.

Men hvordan sikrer man sig, at det ikke bare bliver ved snakken, men at det også bliver integreret i virksomhedens arbejdsgange og til sidst udmønter sig i nye produkter og ydelser?

Det sætter Computerworld fokus på til konferencen Digital Innovation Summit 2018: Inspiration, strategi og innovation til fremtidens digitale vindere, der afholdes den 27. februar.

Her vil virksomheder som Rambøll, A.P. Møller-Mærsk og DFDS løfte sløret for, hvilke strategier de arbejder med i deres innovationsproces.

Lær af innovationen hos Rambøll og DFDS

Du får blandt andet mulighed for at møde årets CIO Torben Kjær, der gennem de seneste år har været med til at toptrimme Rambølls it-organisation og i dag står i spidsen for den strategiske digitalisering og innovations-indsatsen i virksomheden.

Derudover kan du også møde Anneli Bartholdy, der er head of innovation hos DFDS og tidligere har været en af drivkræfterne bag A.P. Møller-Mærsk innovationsarbejde, hvor hun blandt andet har været med til at arrangere A.P Møller-Mærsks hackathons.

Til konferencen vil hun bidrage med konkrete erfaringer fra hendes arbejde med ideudvikling og brug af hackathons og inkubatorer.

Vi skal også lære af vores fejl

Men det er ikke kun de gode erfaringer, som er lærerige. Vi kan også lære af fortidens fejl, mener den amerikanske Samuel West, ph.d i organisationspsykologi, som du også kan møde på konferencen. 

Han driver i dag museet Museum of Failure, der har afdelinger i både Helsingborg og Los Angeles.

Her udstiller han produkter, der er resultatet af fejlslagent innovationsarbejde, og han opfordrer samtidig virksomheder til at være mere åbne om deres fejl. 

"Jeg har lavet museet, fordi jeg ønsker at udbrede budskabet om, at vi skal acceptere fejl som en afgørende del af innovationsprocessen,” sagde han til Computerworld sidste år

Derudover kan du også møde den danske iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw, Dainius Kniukšta, digital product manager A.P. Moller – Maersk samt Jesper Müller-Krogstrup er CEO for software- og konsulentvirksomheden Nosco. 

Tilmeld dig her og opnå Early Bird pris til kun 1.495 kr.

(Prisen stiger til 1.995 kr den 25. januar 2018)
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere