Artikel top billede

Få din virksomhed til at arbejde mere innovativt: Kom med på Digital Innovation Summit 2018

På Computerworlds Digital Innovation Summit 2018 kan du lære af nogle af de stærkeste danske innovatører - blandt andre Rambøll, A.P. Møller-Mærsk og DFDS.

I disse år søger flere og flere virksomheder efter nye redskaber og metoder, der kan gøre deres organisationer mere innovative.

Men hvordan sikrer man sig, at det ikke bare bliver ved snakken, men at det også bliver integreret i virksomhedens arbejdsgange og til sidst udmønter sig i nye produkter og ydelser?

Det sætter Computerworld fokus på til konferencen Digital Innovation Summit 2018: Inspiration, strategi og innovation til fremtidens digitale vindere, der afholdes den 27. februar.

Her vil virksomheder som Rambøll, A.P. Møller-Mærsk og DFDS løfte sløret for, hvilke strategier de arbejder med i deres innovationsproces.

Lær af innovationen hos Rambøll og DFDS

Du får blandt andet mulighed for at møde årets CIO Torben Kjær, der gennem de seneste år har været med til at toptrimme Rambølls it-organisation og i dag står i spidsen for den strategiske digitalisering og innovations-indsatsen i virksomheden.

Derudover kan du også møde Anneli Bartholdy, der er head of innovation hos DFDS og tidligere har været en af drivkræfterne bag A.P. Møller-Mærsk innovationsarbejde, hvor hun blandt andet har været med til at arrangere A.P Møller-Mærsks hackathons.

Til konferencen vil hun bidrage med konkrete erfaringer fra hendes arbejde med ideudvikling og brug af hackathons og inkubatorer.

Vi skal også lære af vores fejl

Men det er ikke kun de gode erfaringer, som er lærerige. Vi kan også lære af fortidens fejl, mener den amerikanske Samuel West, ph.d i organisationspsykologi, som du også kan møde på konferencen. 

Han driver i dag museet Museum of Failure, der har afdelinger i både Helsingborg og Los Angeles.

Her udstiller han produkter, der er resultatet af fejlslagent innovationsarbejde, og han opfordrer samtidig virksomheder til at være mere åbne om deres fejl. 

"Jeg har lavet museet, fordi jeg ønsker at udbrede budskabet om, at vi skal acceptere fejl som en afgørende del af innovationsprocessen,” sagde han til Computerworld sidste år

Derudover kan du også møde den danske iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw, Dainius Kniukšta, digital product manager A.P. Moller – Maersk samt Jesper Müller-Krogstrup er CEO for software- og konsulentvirksomheden Nosco. 

Tilmeld dig her og opnå Early Bird pris til kun 1.495 kr.

(Prisen stiger til 1.995 kr den 25. januar 2018)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere