Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Patch-kaos hos pc-giganter: Både HP og Dell trækker Meltdown og Spectre-opdateringer tilbage

To af verdens største PC-producenter trækker opdateringer mod Spectre og meltdown tilbage på grund af problemer med firmware fra Intel.

Sårbarhederne Meltdown og Spectre har vist sig at være ualmindeligt svære at patche, og nu trækker både HP og Dell deres seneste opdateringer tilbage.

BIOS-opdateringerne fra de to producenter indeholder firmware fra Intel, der får kunders computere til at reboote igen og igen, og derfor tager man nu konsekvensen på PC-siden.

Læs også: Intel: Vent med at sikkerhedsopdatere computere med Intel-processorer

Dell går så langt som at sige, at det er bedre ikke at være beskyttet, end at forsøge sig med den seneste BIOS.

“Hvis du allerede har installeret BIOS-opdateringen kan du rulle tilbage til en tidligere BIOS for at undgå, at dit system opfører sig uforudsigeligt,” skriver Dell i sin vejledning.

Hos HP har man nu trukket den seneste BIOS-opdatering tilbage og fra i morgen (torsdag) relancerer producenten tidligere firmware-opdateringer til kunderne.

PC-producenterne er afhængige af ny firmware Intel for at kunne udsende nye BIOS-opdateringerne, så nu venter alle på, at processor-giganten finder en løsning.

Læs også: Nervøs for Meltdown og Spectre? Gratis værktøj fortæller, om du er ramt på to sekunder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere