Artikel top billede

It-sikkerhedsbranchen jubler over nye milliarder til Forsvaret

Det nye forsvarsforlig betyder, at der frem til 2023 bliver tilført 1,4 milliarder danske kroner til cybersikkerheds-området. Det vækker jubel i it-sikkerhedsbranchen.

Det nye forsvarsforlig betyder, at der frem til 2023 bliver tilført 1,4 milliarder danske kroner til cybersikkerheds-området.

Det vækker ifølge Børsen glæde i den danske it-sikkerhedsbranchen.

"Det er rigtig, rigtig godt. Cybertruslen bliver næsten fremhævet som det allervigtigste, og det vidner om, at politikerne har fået øjnene op for, hvor vigtigt området er," siger David Simonsen, administrerende direktør for Nato-leverandøren Dencrypt, til Børsen.

Dencrypt leverer sikkerheds-løsninger til mobiltelefoner, og ifølge Børsen bliver forsvarsmilliarderne også modtaget med glæde af nordiske afdeling af det russiske it-sikkerhedsfirma Kaspersky Labs.

Forsvarsministeriet oplyser i en pressemeddelelse, at ud af de 1,4 milliarder til forsvarsområdet bliver de 500 millioner afsat til en særlig pulje, der skal håndtere fremtidens cyber-udfordringer og samtidig styrke uddannelsen og forskningen på området.

Forsvarets Efterretningstjeneste har tidligere advaret om, at Danmark udsættes for et stigende antal digitale trusler. Herunder cyberspionage fra fremmede magter.

Læs mere om det her:
Forsvaret advarer om "meget høj" cybertrussel mod Danmark: Fremmede stater spionerer mod danske virksomheder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere