Artikel top billede

(Foto: Phil Pell/iStockphoto)

Dansk it-virksomhed klar til at skabe liv på børsen "Vi vil gerne have en dynamisk aktie"

Den danske datadrevne markedsføringsplatform Agillic er klar til at sparke liv i First North-børsen.

Det danske tech-selskab Agillic er klar til at skabe liv på den danske minibørs Nasdag First North, når børsklokkerne ringer senere på dagen, skriver Børsen.

Ifølge Jesper Valentin, der er administrerende direktør for Agillic, er det ikke et mål at få en aktie, der bliver noteret med brask og bram, hvorefter der i løbet af få måneder bliv tavst om aktien.

"Vi vil gerne have en dynamisk aktie, hvor der hele tiden er noget nyt at fortælle," siger Jesper Valentin til Børsen.

Cloudbaseret platform

Agillic er cloudbaseret markedsføringsplatform, der gør brug af big data og virksomheden har store kunder som eksempelvis Sportmaster og Mofibo om bord.

Torsten Ringberg, der er professor på CBS og forsker i bigdata oplyser til Børsen, at det er store perspektiver i brugen af big data på markedsføringsområdet, men påpeger at konkurrencen er hård og at det derfor er nødvendigt at erobre markedet tidligt.

Computerworld var sidste år med til Agillics konference Agillic Summit på Nationalmuseet i København, hvor markedsføringslegenden Colin Shearer forudså en fremtid, hvor markedsføringen bliver styret af datadrevne analyser, der kan forudsige forbrugsmønstre.

Læs mere om det her: Pas på: Marketingstrategier med udgangspunkt i mavefornemmelser kan være direkte farlige
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere