Artikel top billede

Dansk it-virksomhed klar til at skabe liv på børsen "Vi vil gerne have en dynamisk aktie"

Den danske datadrevne markedsføringsplatform Agillic er klar til at sparke liv i First North-børsen.

Det danske tech-selskab Agillic er klar til at skabe liv på den danske minibørs Nasdag First North, når børsklokkerne ringer senere på dagen, skriver Børsen.

Ifølge Jesper Valentin, der er administrerende direktør for Agillic, er det ikke et mål at få en aktie, der bliver noteret med brask og bram, hvorefter der i løbet af få måneder bliv tavst om aktien.

"Vi vil gerne have en dynamisk aktie, hvor der hele tiden er noget nyt at fortælle," siger Jesper Valentin til Børsen.

Cloudbaseret platform

Agillic er cloudbaseret markedsføringsplatform, der gør brug af big data og virksomheden har store kunder som eksempelvis Sportmaster og Mofibo om bord.

Torsten Ringberg, der er professor på CBS og forsker i bigdata oplyser til Børsen, at det er store perspektiver i brugen af big data på markedsføringsområdet, men påpeger at konkurrencen er hård og at det derfor er nødvendigt at erobre markedet tidligt.

Computerworld var sidste år med til Agillics konference Agillic Summit på Nationalmuseet i København, hvor markedsføringslegenden Colin Shearer forudså en fremtid, hvor markedsføringen bliver styret af datadrevne analyser, der kan forudsige forbrugsmønstre.

Læs mere om det her: Pas på: Marketingstrategier med udgangspunkt i mavefornemmelser kan være direkte farlige
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere