Artikel top billede

Dell EMC får ny topchef i Danmark: Bliver femte direktør for den danske Dell-forretning på syv år

Dell EMC har udnævnt 44-årige Ulrik Kjeldgaard til ny administrerende direktør for den danske forretning. Han bliver den femte administrerende direktør for Dell i Danmark på blot syv år.

Dell EMC henter sin nye topchef i egne rækker, efter den snart forhenværende landechef, Lars Baun, i december valgte at trække sig.

Det kan du læse mere om her: Dell EMC's danske topchef fratræder: Bliver ny CEO i Danoffice IT.

Selskabets ny landechef bliver den 44-årige Ulrik Kjeldgaard, som overtager direktør-kontoret 1. februar.

Han kender selskabet indefra, idet han har været ansat i Dell i stort set hele sit voksne arbejdsliv.

Han kommer fra en stilling som salgsdirektør for Western Europe Mid Market & Data Center, hvor han har haft ansvar for at integrere Dell og EMC’s europæiske datacenter-organisation.

Han har tidligere haft en lang række forskellige salgs-stillinger i Dell-koncernen.

“Timingen for både Dell EMC og for mig personligt er optimal. Vi har været på en rejse det sidste årti med mange spændende opkøb. I mine øjne er vi i dag bedre positioneret i markedet end nogensinde før, og jeg ser det som et utroligt privilegium at skulle lede virksomheden videre i Danmark,” lyder det fra den nye direktør.

Dell EMC's nordiske chef, Nicolai Moresco, meddeler, at han 'glæder sig over,' at det har været muligt at finde en afløser til Lars Baun i egne rækker.

"Dermed kan Ulrik hurtigt træde ind og videreføre den gode udvikling og det momentum, som vi oplever i Danmark. Ulrik kommer med en både dyb og bred erfaring fra Dell EMC i Europa, hvor han har sat retningen på en række centrale områder, som han nu selv kan være med til at implementere lokalt i Danmark. Vi glæder os derfor til at byde ham velkommen i den danske organisation," siger han.

Dell omsætter herhjemme for omkring 290 millioner kroner og beskæftiger et par hundrede ansatte.

Selskabet har skiftet dansk landechef relativt hyppigt i de senere år. Ulrik Kjeldgaard bliver således den femte danske landechef i de seneste syv år.

De tidligere er Stig Jørgensen, Nicolai Moresco, Adam Vieth og Lars Baun.

Stig Jørgensen havde posten i blot to år, inden han fratrådte i 2011. Det samme gjaldt Nicolai Moresco og Adam Vieth. Han fratrådte pludselig i 2015, hvilket du kan læse mere om her: Dansk Dell-direktør færdig efter blot to år - har forladt virksomheden

Også Lars Baun havde stillingen i et par år, inden han opsagde stillingen i december.

Læs også: Dell EMC's danske topchef fratræder: Bliver ny CEO i Danoffice IT
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere