Artikel top billede

Dell EMC får ny topchef i Danmark: Bliver femte direktør for den danske Dell-forretning på syv år

Dell EMC har udnævnt 44-årige Ulrik Kjeldgaard til ny administrerende direktør for den danske forretning. Han bliver den femte administrerende direktør for Dell i Danmark på blot syv år.

Dell EMC henter sin nye topchef i egne rækker, efter den snart forhenværende landechef, Lars Baun, i december valgte at trække sig.

Det kan du læse mere om her: Dell EMC's danske topchef fratræder: Bliver ny CEO i Danoffice IT.

Selskabets ny landechef bliver den 44-årige Ulrik Kjeldgaard, som overtager direktør-kontoret 1. februar.

Han kender selskabet indefra, idet han har været ansat i Dell i stort set hele sit voksne arbejdsliv.

Han kommer fra en stilling som salgsdirektør for Western Europe Mid Market & Data Center, hvor han har haft ansvar for at integrere Dell og EMC’s europæiske datacenter-organisation.

Han har tidligere haft en lang række forskellige salgs-stillinger i Dell-koncernen.

“Timingen for både Dell EMC og for mig personligt er optimal. Vi har været på en rejse det sidste årti med mange spændende opkøb. I mine øjne er vi i dag bedre positioneret i markedet end nogensinde før, og jeg ser det som et utroligt privilegium at skulle lede virksomheden videre i Danmark,” lyder det fra den nye direktør.

Dell EMC's nordiske chef, Nicolai Moresco, meddeler, at han 'glæder sig over,' at det har været muligt at finde en afløser til Lars Baun i egne rækker.

"Dermed kan Ulrik hurtigt træde ind og videreføre den gode udvikling og det momentum, som vi oplever i Danmark. Ulrik kommer med en både dyb og bred erfaring fra Dell EMC i Europa, hvor han har sat retningen på en række centrale områder, som han nu selv kan være med til at implementere lokalt i Danmark. Vi glæder os derfor til at byde ham velkommen i den danske organisation," siger han.

Dell omsætter herhjemme for omkring 290 millioner kroner og beskæftiger et par hundrede ansatte.

Selskabet har skiftet dansk landechef relativt hyppigt i de senere år. Ulrik Kjeldgaard bliver således den femte danske landechef i de seneste syv år.

De tidligere er Stig Jørgensen, Nicolai Moresco, Adam Vieth og Lars Baun.

Stig Jørgensen havde posten i blot to år, inden han fratrådte i 2011. Det samme gjaldt Nicolai Moresco og Adam Vieth. Han fratrådte pludselig i 2015, hvilket du kan læse mere om her: Dansk Dell-direktør færdig efter blot to år - har forladt virksomheden

Også Lars Baun havde stillingen i et par år, inden han opsagde stillingen i december.

Læs også: Dell EMC's danske topchef fratræder: Bliver ny CEO i Danoffice IT




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere