Artikel top billede

Dell EMC får ny topchef i Danmark: Bliver femte direktør for den danske Dell-forretning på syv år

Dell EMC har udnævnt 44-årige Ulrik Kjeldgaard til ny administrerende direktør for den danske forretning. Han bliver den femte administrerende direktør for Dell i Danmark på blot syv år.

Dell EMC henter sin nye topchef i egne rækker, efter den snart forhenværende landechef, Lars Baun, i december valgte at trække sig.

Det kan du læse mere om her: Dell EMC's danske topchef fratræder: Bliver ny CEO i Danoffice IT.

Selskabets ny landechef bliver den 44-årige Ulrik Kjeldgaard, som overtager direktør-kontoret 1. februar.

Han kender selskabet indefra, idet han har været ansat i Dell i stort set hele sit voksne arbejdsliv.

Han kommer fra en stilling som salgsdirektør for Western Europe Mid Market & Data Center, hvor han har haft ansvar for at integrere Dell og EMC’s europæiske datacenter-organisation.

Han har tidligere haft en lang række forskellige salgs-stillinger i Dell-koncernen.

“Timingen for både Dell EMC og for mig personligt er optimal. Vi har været på en rejse det sidste årti med mange spændende opkøb. I mine øjne er vi i dag bedre positioneret i markedet end nogensinde før, og jeg ser det som et utroligt privilegium at skulle lede virksomheden videre i Danmark,” lyder det fra den nye direktør.

Dell EMC's nordiske chef, Nicolai Moresco, meddeler, at han 'glæder sig over,' at det har været muligt at finde en afløser til Lars Baun i egne rækker.

"Dermed kan Ulrik hurtigt træde ind og videreføre den gode udvikling og det momentum, som vi oplever i Danmark. Ulrik kommer med en både dyb og bred erfaring fra Dell EMC i Europa, hvor han har sat retningen på en række centrale områder, som han nu selv kan være med til at implementere lokalt i Danmark. Vi glæder os derfor til at byde ham velkommen i den danske organisation," siger han.

Dell omsætter herhjemme for omkring 290 millioner kroner og beskæftiger et par hundrede ansatte.

Selskabet har skiftet dansk landechef relativt hyppigt i de senere år. Ulrik Kjeldgaard bliver således den femte danske landechef i de seneste syv år.

De tidligere er Stig Jørgensen, Nicolai Moresco, Adam Vieth og Lars Baun.

Stig Jørgensen havde posten i blot to år, inden han fratrådte i 2011. Det samme gjaldt Nicolai Moresco og Adam Vieth. Han fratrådte pludselig i 2015, hvilket du kan læse mere om her: Dansk Dell-direktør færdig efter blot to år - har forladt virksomheden

Også Lars Baun havde stillingen i et par år, inden han opsagde stillingen i december.

Læs også: Dell EMC's danske topchef fratræder: Bliver ny CEO i Danoffice IT
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere