Artikel top billede

Dell EMC får ny topchef i Danmark: Bliver femte direktør for den danske Dell-forretning på syv år

Dell EMC har udnævnt 44-årige Ulrik Kjeldgaard til ny administrerende direktør for den danske forretning. Han bliver den femte administrerende direktør for Dell i Danmark på blot syv år.

Dell EMC henter sin nye topchef i egne rækker, efter den snart forhenværende landechef, Lars Baun, i december valgte at trække sig.

Det kan du læse mere om her: Dell EMC's danske topchef fratræder: Bliver ny CEO i Danoffice IT.

Selskabets ny landechef bliver den 44-årige Ulrik Kjeldgaard, som overtager direktør-kontoret 1. februar.

Han kender selskabet indefra, idet han har været ansat i Dell i stort set hele sit voksne arbejdsliv.

Han kommer fra en stilling som salgsdirektør for Western Europe Mid Market & Data Center, hvor han har haft ansvar for at integrere Dell og EMC’s europæiske datacenter-organisation.

Han har tidligere haft en lang række forskellige salgs-stillinger i Dell-koncernen.

“Timingen for både Dell EMC og for mig personligt er optimal. Vi har været på en rejse det sidste årti med mange spændende opkøb. I mine øjne er vi i dag bedre positioneret i markedet end nogensinde før, og jeg ser det som et utroligt privilegium at skulle lede virksomheden videre i Danmark,” lyder det fra den nye direktør.

Dell EMC's nordiske chef, Nicolai Moresco, meddeler, at han 'glæder sig over,' at det har været muligt at finde en afløser til Lars Baun i egne rækker.

"Dermed kan Ulrik hurtigt træde ind og videreføre den gode udvikling og det momentum, som vi oplever i Danmark. Ulrik kommer med en både dyb og bred erfaring fra Dell EMC i Europa, hvor han har sat retningen på en række centrale områder, som han nu selv kan være med til at implementere lokalt i Danmark. Vi glæder os derfor til at byde ham velkommen i den danske organisation," siger han.

Dell omsætter herhjemme for omkring 290 millioner kroner og beskæftiger et par hundrede ansatte.

Selskabet har skiftet dansk landechef relativt hyppigt i de senere år. Ulrik Kjeldgaard bliver således den femte danske landechef i de seneste syv år.

De tidligere er Stig Jørgensen, Nicolai Moresco, Adam Vieth og Lars Baun.

Stig Jørgensen havde posten i blot to år, inden han fratrådte i 2011. Det samme gjaldt Nicolai Moresco og Adam Vieth. Han fratrådte pludselig i 2015, hvilket du kan læse mere om her: Dansk Dell-direktør færdig efter blot to år - har forladt virksomheden

Også Lars Baun havde stillingen i et par år, inden han opsagde stillingen i december.

Læs også: Dell EMC's danske topchef fratræder: Bliver ny CEO i Danoffice IT
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere