Artikel top billede

(Foto: Katie Yu)

Disse to fede tech-serier rammer dit fjernsyn lige om lidt

Er du til underholdning fuld af tech? Så er der godt nyt på serie-fronten.

Årets bedste science-fiction oplevelse sidste år var for denne skribent overraskende nok ikke den nye Blade Runner.

I stedet gik titlen til den dystopiske bog Altered Carbon af Richard Morgan fra 2002. I serien, som består af tre bøger, kan den menneskelige bevidsthed gemmes, transmitteres og downloades til andre kroppe.

Døden kan derfor snydes i princippet i uendelighed - hvis det ikke lige var fordi prisen på de private sundhedsforsikringer gør, at de fleste kun når et par livsforløb - mens de rigeste, kaldet Meths efter det gamle testamentes Methusalem, har ressourcerne til at holde sig unge og friske. For eksempel ved at købe eller leje andres kroppe.

Altered Carbon kommer nu som serie fra 2. februar på Netflix. Og mens de sikkert ikke er helt tro mod bøgerne, så tyder trailerne på, at der er skruet helt op for en mørk, barsk og dyster fremtid.

Se traileren for Altered Carbon herunder.

Nyt fra Silicon Valley

Fjerde sæson af Silicon Valley stod en lille smule i stampe. Men serien er stadig en af de morsomste og overraskende indsigtsfulde portrætter af den vanvittige kultur i San Fransisco-området.

Har du endnu ikke set den kan du sagtens begynde med sæson 1 og så nyde holdet af stadigt mere desperate iværksættere prøve at afsætte deres ideer til alt fra gigantiske tech-firmaer til internet-porno. Undervejs både hjulpet og hindret af vanvittige investorer, kinesiske programmører og den virkelige verden.

Sæson 5 kommer på HBO Nordic 26. marts. Så begynder du med sæson i aften kan du snildt nå at være klar til at grine med i marts.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere