Artikel top billede

Disse to fede tech-serier rammer dit fjernsyn lige om lidt

Er du til underholdning fuld af tech? Så er der godt nyt på serie-fronten.

Årets bedste science-fiction oplevelse sidste år var for denne skribent overraskende nok ikke den nye Blade Runner.

I stedet gik titlen til den dystopiske bog Altered Carbon af Richard Morgan fra 2002. I serien, som består af tre bøger, kan den menneskelige bevidsthed gemmes, transmitteres og downloades til andre kroppe.

Døden kan derfor snydes i princippet i uendelighed - hvis det ikke lige var fordi prisen på de private sundhedsforsikringer gør, at de fleste kun når et par livsforløb - mens de rigeste, kaldet Meths efter det gamle testamentes Methusalem, har ressourcerne til at holde sig unge og friske. For eksempel ved at købe eller leje andres kroppe.

Altered Carbon kommer nu som serie fra 2. februar på Netflix. Og mens de sikkert ikke er helt tro mod bøgerne, så tyder trailerne på, at der er skruet helt op for en mørk, barsk og dyster fremtid.

Se traileren for Altered Carbon herunder.

Nyt fra Silicon Valley

Fjerde sæson af Silicon Valley stod en lille smule i stampe. Men serien er stadig en af de morsomste og overraskende indsigtsfulde portrætter af den vanvittige kultur i San Fransisco-området.

Har du endnu ikke set den kan du sagtens begynde med sæson 1 og så nyde holdet af stadigt mere desperate iværksættere prøve at afsætte deres ideer til alt fra gigantiske tech-firmaer til internet-porno. Undervejs både hjulpet og hindret af vanvittige investorer, kinesiske programmører og den virkelige verden.

Sæson 5 kommer på HBO Nordic 26. marts. Så begynder du med sæson i aften kan du snildt nå at være klar til at grine med i marts.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere