Artikel top billede

(Foto: Katie Yu)

Disse to fede tech-serier rammer dit fjernsyn lige om lidt

Er du til underholdning fuld af tech? Så er der godt nyt på serie-fronten.

Årets bedste science-fiction oplevelse sidste år var for denne skribent overraskende nok ikke den nye Blade Runner.

I stedet gik titlen til den dystopiske bog Altered Carbon af Richard Morgan fra 2002. I serien, som består af tre bøger, kan den menneskelige bevidsthed gemmes, transmitteres og downloades til andre kroppe.

Døden kan derfor snydes i princippet i uendelighed - hvis det ikke lige var fordi prisen på de private sundhedsforsikringer gør, at de fleste kun når et par livsforløb - mens de rigeste, kaldet Meths efter det gamle testamentes Methusalem, har ressourcerne til at holde sig unge og friske. For eksempel ved at købe eller leje andres kroppe.

Altered Carbon kommer nu som serie fra 2. februar på Netflix. Og mens de sikkert ikke er helt tro mod bøgerne, så tyder trailerne på, at der er skruet helt op for en mørk, barsk og dyster fremtid.

Se traileren for Altered Carbon herunder.

Nyt fra Silicon Valley

Fjerde sæson af Silicon Valley stod en lille smule i stampe. Men serien er stadig en af de morsomste og overraskende indsigtsfulde portrætter af den vanvittige kultur i San Fransisco-området.

Har du endnu ikke set den kan du sagtens begynde med sæson 1 og så nyde holdet af stadigt mere desperate iværksættere prøve at afsætte deres ideer til alt fra gigantiske tech-firmaer til internet-porno. Undervejs både hjulpet og hindret af vanvittige investorer, kinesiske programmører og den virkelige verden.

Sæson 5 kommer på HBO Nordic 26. marts. Så begynder du med sæson i aften kan du snildt nå at være klar til at grine med i marts.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere