Artikel top billede

TDC-topchef får 17,6 millioner kroner hvis hun bliver fyret

TDC’s topchef, Pernille Erenbjerg, bliver forgyldt med 17,6 millioner kroner, hvis salget af TDC udløser en fyreseddel til hende.

TDC’s topchef, Pernille Erenbjerg, behøver ikke frygte en fremtid i økonomisk kvide, hvis salget af TDC ender med en fyreseddel til hende.

Ifølge TDC’s regnskab har hun nemlig krav på to års løn i tilfælde af et ejerskifte ‘såfremt ejerskifter udløser en opsigelse fra selskabets side,” som det hedder i regnskabet, som Finans er dykket ned i.

Pernille Erenbjergs samlede årsløn landede i 2017 på 20,7 millioner kroner - altså en månedsløn på 1,725 millioner kroner.

Heri er dog indregnet bonus og lignende, mens hun alene har krav på den faste løn, hvis hun bliver fyret.

Ifølge Finans er Pernille Erenbjergs TDC-aktie med pensionskassernes budkurs på 50,25 kroner i dag 15,7 millioner kroner værd. Det betyder, at hun ejer godt 312.000 TDC-aktier.

Læs også: 

TDC-direktør Pernille Erenbjerg står til at tjene 3,8 millioner kroner på salget af TDC

Eksperter: TDC's nye ejere risikerer at bryde loven

Efter flere dages drama: TDC's milliardopkøb af MTG ryger i vasken

TDC-formand: Det vil være dårligt for Danmark at splitte TDC op

Pensionskasserne forhøjer tilbud på TDC til mere end 40 milliarder kroner: Nu anbefaler bestyrelsen et salg




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere