Artikel top billede

Samsung rammes hårdt af skuffende salg af iPhone X: Halverer skærm-produktion

Samsung skærer voldsomt ned for produktionen af OLED-paneler til smartphones som direkte konsekvens af skuffende salg af Apples iPhone X.

Skuffende salg af iPhone X får Samsung til at skære voldsomt ned for produktionen af OLED-paneler, som Samsung ellers har satset stort på.

Forretnings-enheden Samsung Display havde oprindeligt planlagt at producere op mod 50 millioner paneler på selskabets store fabrik i kinesiske Chungcheong i første kvartal.

Det antal bliver nu reduceret til under 20 millioner styk, skriver den japanske erhvervavis Nikkei.

Den direkte årsag til den kraftige reduktion skal vi finde hos Apple.

Samsung er trods sin konkurrent-status nemlig også hovedleverandør af skærme til Apples nye topmodel, iPhone X.

Salg langt under det forventede

Den nye iPhone X er meget dyr - herhjemme koster dyreste udgave mere end 10.000 kroner - og den høje pris har gjort, at salget af den har været meget langt fra at nå de oprindelige salgsmål.

Det fik i slutningen af januar Apple til at drosle ned for produktionen for at undgå at brænde inde med mange eksemplarer.

Det kan du læse mere om her: Apple skruer kraftigt ned for iPhone X-produktionen: Forbrugerne synes den er for dyr.

Det er denne beslutning, der nu rammer Samsung Display. Meldingen har stor betydning for forretningen, hvilket understreges af, at Samsungs aktiekurs er dykket med flere procent i kølvandet på meldingen.

Samsung Display har endnu ikke sine produktionsmål for andet kvartal klar, men Nikkei skriver, at der er mulighed for yderligere neddrosling af produktionen.

Du kan læse vores test af den hundedyre iPhone X her: Test af iPhone X: Apples mest avancerede telefon til dato - men langt fra verdens bedste telefon

Læs også:

Få svaret: Er iPhone X virkelig 1.800 kroner bedre end en “almindelig” iPhone 8 Plus?

Her er Apples splinternye - og dyre - iPhone X med helt nye muligheder for ansigtsgenkendelse

ådan ser en iPhone X ud, når man splitter den ad: Har to batterier og det indbyggede bundkort bliver umuligt at reparere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere