Artikel top billede

Samsung rammes hårdt af skuffende salg af iPhone X: Halverer skærm-produktion

Samsung skærer voldsomt ned for produktionen af OLED-paneler til smartphones som direkte konsekvens af skuffende salg af Apples iPhone X.

Skuffende salg af iPhone X får Samsung til at skære voldsomt ned for produktionen af OLED-paneler, som Samsung ellers har satset stort på.

Forretnings-enheden Samsung Display havde oprindeligt planlagt at producere op mod 50 millioner paneler på selskabets store fabrik i kinesiske Chungcheong i første kvartal.

Det antal bliver nu reduceret til under 20 millioner styk, skriver den japanske erhvervavis Nikkei.

Den direkte årsag til den kraftige reduktion skal vi finde hos Apple.

Samsung er trods sin konkurrent-status nemlig også hovedleverandør af skærme til Apples nye topmodel, iPhone X.

Salg langt under det forventede

Den nye iPhone X er meget dyr - herhjemme koster dyreste udgave mere end 10.000 kroner - og den høje pris har gjort, at salget af den har været meget langt fra at nå de oprindelige salgsmål.

Det fik i slutningen af januar Apple til at drosle ned for produktionen for at undgå at brænde inde med mange eksemplarer.

Det kan du læse mere om her: Apple skruer kraftigt ned for iPhone X-produktionen: Forbrugerne synes den er for dyr.

Det er denne beslutning, der nu rammer Samsung Display. Meldingen har stor betydning for forretningen, hvilket understreges af, at Samsungs aktiekurs er dykket med flere procent i kølvandet på meldingen.

Samsung Display har endnu ikke sine produktionsmål for andet kvartal klar, men Nikkei skriver, at der er mulighed for yderligere neddrosling af produktionen.

Du kan læse vores test af den hundedyre iPhone X her: Test af iPhone X: Apples mest avancerede telefon til dato - men langt fra verdens bedste telefon

Læs også:

Få svaret: Er iPhone X virkelig 1.800 kroner bedre end en “almindelig” iPhone 8 Plus?

Her er Apples splinternye - og dyre - iPhone X med helt nye muligheder for ansigtsgenkendelse

ådan ser en iPhone X ud, når man splitter den ad: Har to batterier og det indbyggede bundkort bliver umuligt at reparere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere