Artikel top billede

Samsung rammes hårdt af skuffende salg af iPhone X: Halverer skærm-produktion

Samsung skærer voldsomt ned for produktionen af OLED-paneler til smartphones som direkte konsekvens af skuffende salg af Apples iPhone X.

Skuffende salg af iPhone X får Samsung til at skære voldsomt ned for produktionen af OLED-paneler, som Samsung ellers har satset stort på.

Forretnings-enheden Samsung Display havde oprindeligt planlagt at producere op mod 50 millioner paneler på selskabets store fabrik i kinesiske Chungcheong i første kvartal.

Det antal bliver nu reduceret til under 20 millioner styk, skriver den japanske erhvervavis Nikkei.

Den direkte årsag til den kraftige reduktion skal vi finde hos Apple.

Samsung er trods sin konkurrent-status nemlig også hovedleverandør af skærme til Apples nye topmodel, iPhone X.

Salg langt under det forventede

Den nye iPhone X er meget dyr - herhjemme koster dyreste udgave mere end 10.000 kroner - og den høje pris har gjort, at salget af den har været meget langt fra at nå de oprindelige salgsmål.

Det fik i slutningen af januar Apple til at drosle ned for produktionen for at undgå at brænde inde med mange eksemplarer.

Det kan du læse mere om her: Apple skruer kraftigt ned for iPhone X-produktionen: Forbrugerne synes den er for dyr.

Det er denne beslutning, der nu rammer Samsung Display. Meldingen har stor betydning for forretningen, hvilket understreges af, at Samsungs aktiekurs er dykket med flere procent i kølvandet på meldingen.

Samsung Display har endnu ikke sine produktionsmål for andet kvartal klar, men Nikkei skriver, at der er mulighed for yderligere neddrosling af produktionen.

Du kan læse vores test af den hundedyre iPhone X her: Test af iPhone X: Apples mest avancerede telefon til dato - men langt fra verdens bedste telefon

Læs også:

Få svaret: Er iPhone X virkelig 1.800 kroner bedre end en “almindelig” iPhone 8 Plus?

Her er Apples splinternye - og dyre - iPhone X med helt nye muligheder for ansigtsgenkendelse

ådan ser en iPhone X ud, når man splitter den ad: Har to batterier og det indbyggede bundkort bliver umuligt at reparere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere