Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: Soren Brissing/PR)

Tavshed om mystisk sammenfald med forbindelse til Atea-sagen: Ib Kunøe vil intet sige

Der er total tavshed fra Ib Kunøe og de virksomheder, der er involveret i ejendommeligt sammenfald med forbindelse til Atea-bestikkelsessagen. Ingen vil svare på Computerworlds spørgsmål.

To ud af de tre klager over udbuddet i Region Sjælland i 2015, der indløb var tæt på identiske. Torsdag kunne forsvarsadvokat i Ateasagen, Naja Wærness Larsen, så dokumentere sammenhængene mellem de tre virksomheder.

Det kan du læse mere om her: Virksomheder hjalp Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland: Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner

Men hvorfor de to klager udover Ateas er så godt som identiske, er svært at få en forklaring på. 

Hos Columbus A/S, der var den ene klager, henviser man til, at direktør Thomas Honoré i 2015 kommenterede på sagen, og virksomheden ønsker ikke at komme med yderligere kommentarer. 

Columbus A/S ønsker heller ikke at stille Computerworld videre til bestyrelsesformand Ib Kunøe, men understreger, at man har talt med Ib Kunøe, der ikke har nogle kommentarer til sagen. 

Heller ikke Jesper Fineman, der er direktør hos Fineman, ønsker at hjælpe med at opklare, hvorfor virksomhedens klage nærmest på kommaet er identisk med den fra Columbus A/S. 

"Jeg formoder, at din henvendelse drejer sig om den igangværende sag med folkene hos Region Sjælland og daværende 3A-it/Informationsteknik. Jeg har desværre ikke noget af interesse som kan bidrage yderligere til sagen. Det virker som de væsentlige detaljer allerede er kommet frem. Jeg har ikke yderligere kommentarer," skriver Jesper Fineman i to e-mails til Computerworld. 

Hos Atea ønsker man heller at ikke stille videre til Ib Kunøe. Her henviser man til selskabet, Consolidated Holding, der har adresse i Vedbæk. 

Computerworld har forsøg at kontakte Consolidated Holding og har lagt besked, men de er ikke vendt tilbage på henvendelsen.

Læs mere her: Har du spist middag betalt af Atea? Udfaldet af Atea-bestikkelsessagen kan få stor betydning for rigtigt mange it-folk

Du kan som altid følge sagen her på Computerworld.dk, hvor vi er med til alle retsmøder og jævnligt skriver om sagen. 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere