Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Dansk it-selskab får kapitalindsprøjtning på 130 millioner kroner: Sigter efter at runde en milliard kroner i omsætning

For tredje gang på blot to år pumper investorer et stort millionbeløb ind i danske Peakon, der blev stiftet af en række tidligere Podio-folk for et par år siden.

Venturefonden Balderton Capital pumper 130 millioner kroner ind i det danske it-selskab Peakon, der står bag en måde at måle medarbejdertilfredshed på i real-tid, skriver Finans.

Det fremgår samtidig af CVR-registeret, at Balderton Capital med hovedkvarter i Luxembourg per 2. februar sidder på en ejerandel på mellem 15 procent og 19,99 procent af selskabet og dermed bliver største aktionær.

Det er tredje gang på blot to år, at Peakon får tilført et større millionbeløb.

I dag sidder både Idinvest, Sunstone og EQT i ejerkredsen efter milliontilførsler i henholdsvis 2016 og 2017.

I en udsendt pressemeddelelse til flere aviser meddeler Peakon, at det vigtigste ikke er pengene, men ‘derimod de muligheder, det giver os for at udvikle Peakon yderligere til en global virksomhed.’

Direktør Kasper Hulthin siger til Børsen, at pengene skal bruges på at gå ind på det amerikanske marked.

“Vores mål er at bygge en meget stor virksomhed. Hvis vi vi være en global vinder, så er vi nødt til at få på USA,” siger han til avisen.

Peakon havde i fjor en vækst på mere end 600 procent. Kasper Hulthin forventer, at omsætningen til blive tredoblet i 2018. Målet er en omsætning på mere end en milliard kroner seneste i 2023.

Peakon er stiftet af de tidligere Podio-folk Phillip Chambers, Kasper Hulthin og Christian Holm samt Dan Rogers fra Songkick.

Du kan læse mere i denne artikel fra etableringen i 2015 her: Podio-folk stifter ny startup og får millioninvestering.

Bestyrelsesformand for Peakon er Tommy Ahlers, der i sin tid var direktør for Podio.

Podio blev solgt til Citrix i 2012 for omkring 260 millioner kroner. Citrix stoppede i 2015 med udviklingen af Podio som selvstændigt produkt.

Det kan du læse mere om her: Citrix under kæmpe forvandling - to ud af tre ansatte fyret i Danmark

Læs også: 

Podio: Derfor sagde vi ja til Citrix
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere