Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Nye smartphones fra Sony: Er nyt udseende og mere skærm nok til at redde Sonys mobil-forretning?

De nyeste telefoner fra Sony bør få dig til at glemme de nye Samsung-telefoner for bare et kort øjeblik

Sony og Nokia er to af de mindre producenter af smartphones og begge forsøger ihærdigt at fange lidt scenelys fra giganten Samsung.

Samsung har ved dette års Mobile World Congress lanceret sin seneste Galaxy S9-smartphone, der ser ud til at være en optimeret version af sidste års S8’er.

Læs mere her: Her er Samsungs nye S9 og S9+ topmodeller: Dyrere, hurtigere - og ligner sig selv

Du kan læse mere om Nokias nye telefoner her, imens vi herunder kigger på Sonys to nye telefoner, hvor særligt en af dem kunne være interessant for rigtig mange.

Sony Xperia XZ2 og XZ2 Compact

Sony er ofte blevet rost for at lancere generelt gode og stabile smartphones, men i et design, der ikke har ændret sig det store i tre-fire år.

Nu er Sony tilbage med XZ2 og XZ2 Compact. To nye telefoner i nyt design.

Den største forskel er på fronten, hvor skærmene nu fylder mere. På den store XZ2-model finder du en 5,7 tommer skærm i 2:1-format (det meget moderne format for tiden), og på den mindre Compact-model finder du en 5 tommer skærm.

Ligeledes er batteriet på begge modeller blevet større, så de burde holde på strømmen i længere tid.

Telefonerne har også droppet noget af det meget kantede udseende og erstattet det med en mere blød udstråling. Bagsiden buer, så telefonen ligger godt i hånden, og fingerskanneren er kastet om på bagsiden.

I den store model finder du en bagside af glas og trådløs opladning, hvilket du ikke finder i den mindre Compact-model, hvis bagside også er af plast.

Ud over batteriets og skærmens størrelse samt trådløs opladning er de to telefoner ellers udstyret med den samme hardware.

Det gør særligt XZ2 Compact til en interessant telefon til de, der ikke ønsker en stor smartphone i lommen, men som heller ikke ønsker en smartphone, hvor der er sparet på specifikationerne.

Begge telefoner har også fokus på lydkvalitet med en række forskellige tiltag, heriblandt LDAC og atpX HD Audio, men der er ingen Minijack-port. Der medfølger dog adapter.

Læs også: Test af Sony Xperia XZ Premium: Giver 4K-skærm i en smartphone mening?

Kameraet har den samme 19 megapixel-sensor i begge telefoner, og det burde betyde gode fotos. Sådan plejer det at være med Sonys smartphones.

Prisen er flot, taget indmaden i betragtning. XZ2 koster 5.999 kroner - det samme som Nokias 8 “Sirocco” med en ældre processor - og XZ2 Compact vil koste 4.499 kroner.
IT-JOB

Unik System Design A/S

Supportkonsulent

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Data Architect

Wizer A/S

Fullstack udvikler
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere