Artikel top billede

Tech-giganter retter sigtekornet mod sundhedsområdet: Nu er Apple på vej med egne lægeklinikker

Apple vil snart åbne en række lægeklinikker i Silicon Valley, skriver et amerikansk medie.

Apple er netop nu i gang med at åbne en række lægeklinikker i Silicon Valley.

Det skriver det amerikanske medie CNBC.

Ifølge CNBC vil de nye lægeklinikker få navnet AC Wellness, og de vil udelukkende behandle Apple-ansatte i Santa Clara-området i Californien, hvor Apples hovedkvarter også er placeret.

I første omgang vil Apple åbne to klinikker, hvor af den ene vil være placeret i Apples hovedkvarter.

Amazon også på vej med sundhedssatning

Nyheden om Apples lægeklinikker kommer kort tid efter, at Amazon annoncerede, at virksomheden i samarbejde med investeringsselskabet Berkshire Hathaway og finansgiganten JP Morgan også er på vej med et nyt sundhedsselskab.

Et sundhedsselskab der ligeledes skal behandle de ansatte i de tre koncerner.

Selvom tech-giganterne tilgag udelukkende er forbeholdt deres ansatte, er der dog allerede nu spekulationer om, at det kan være selskabernes første spæde skridt ind på markedet for sundhedsforsikringer og behandlinger. 

Eksempelvis fremgår det af AC Wellness hjemmeside, at de nye sundhedsklinikker ikke blot søger læger og andet sundhedspersonale, men også søger designere.

Samtidig er det velkendt, at Apple i stigende grad er begyndt at indbygge sundhedsfunktioner i virksomhedes produkter.

Eksempelvis samarbejder Apple med det amerikanske universitet Stanford om et program, der skal gøre det muligt at identificere folk med hjerteproblemer via pulsmåleren i Apple Watch.

Læs også: Amazon går sammen med finansgiganter: Buldrer ind på markedet for sundhedsforsikringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere