Artikel top billede

(Foto: Fotograf John Bräuner Regionshospitalet Randers /)

Tech-giganter retter sigtekornet mod sundhedsområdet: Nu er Apple på vej med egne lægeklinikker

Apple vil snart åbne en række lægeklinikker i Silicon Valley, skriver et amerikansk medie.

Apple er netop nu i gang med at åbne en række lægeklinikker i Silicon Valley.

Det skriver det amerikanske medie CNBC.

Ifølge CNBC vil de nye lægeklinikker få navnet AC Wellness, og de vil udelukkende behandle Apple-ansatte i Santa Clara-området i Californien, hvor Apples hovedkvarter også er placeret.

I første omgang vil Apple åbne to klinikker, hvor af den ene vil være placeret i Apples hovedkvarter.

Amazon også på vej med sundhedssatning

Nyheden om Apples lægeklinikker kommer kort tid efter, at Amazon annoncerede, at virksomheden i samarbejde med investeringsselskabet Berkshire Hathaway og finansgiganten JP Morgan også er på vej med et nyt sundhedsselskab.

Et sundhedsselskab der ligeledes skal behandle de ansatte i de tre koncerner.

Selvom tech-giganterne tilgag udelukkende er forbeholdt deres ansatte, er der dog allerede nu spekulationer om, at det kan være selskabernes første spæde skridt ind på markedet for sundhedsforsikringer og behandlinger. 

Eksempelvis fremgår det af AC Wellness hjemmeside, at de nye sundhedsklinikker ikke blot søger læger og andet sundhedspersonale, men også søger designere.

Samtidig er det velkendt, at Apple i stigende grad er begyndt at indbygge sundhedsfunktioner i virksomhedes produkter.

Eksempelvis samarbejder Apple med det amerikanske universitet Stanford om et program, der skal gøre det muligt at identificere folk med hjerteproblemer via pulsmåleren i Apple Watch.

Læs også: Amazon går sammen med finansgiganter: Buldrer ind på markedet for sundhedsforsikringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere