Overblik: Overlad rutine-opgaverne til software-robotterne og tag kæmpegevinsten hjem

Overblik: De små software-robotter rummer enorme muligheder for at skære ned på omkostningerne og effektivisere organisationen. Hvordan gør man?

Overblik: I de senere år er mange organisationer begyndt at eksperimentere med software-robotter, der er små computer-programmer, som automatisk udfører rutine-prægede og standardiserede opgaver.

Disse opgaver er ellers blevet udført af mennesker, som jo skal have løn og derfor er væsentligt dyrere end robotterne.

Mulighederne for at reducere omkostninger ved at satse på at udvikle software-robotter er enorme - og ligger lige for i de fleste organisationer.

Få overblikket over muligheder og eksempler på, hvordan man gør i Computerworlds Premium-serie om software-robotter.

Klik på hvert enkelt link herunder for at læse mere.Robotterne udfører i dag 100 mands arbejde: Lån & Spar Bank har firedoblet antallet af kundemøder ved hjælp af robotter
Lån & Spar Bank har kæmpesucces med robotter, der i dag udvikles af fire særlige udviklere.
Statens Administration henter store gevinster på billige software-robotter: "Vi har et mål om, at robotterne inden udgangen af 2018 skal frigøre 8.000 timer i driften"
Direktør for Statens Administration, Trolle Klitgaard Andersen, har i stor stil indført software-robotter, der nu er ved overtage alle de mest simple og rutineprægede opgaver i styrelsen. Det koster i omegnen af 150.000 kroner at udvikle en softwarerobot, og den udgift har Statens Administration tjent hjem.
Her kan du især hente de store gevinster på software-robotter
Virksomheder kan hente betydelige besparelser med software-robotter. De små software-robotter kan anvendes mange steder, men passer især ind i bestemte sektorer. Og så er de billige.

Helt ny robotplatform på vej: Kan føre til gennembrud for softwarerobotter i staten
En helt ny infrastrukturplatform kan bane vejen for en sand robot-invasion i de statslige institutioner.

Softwarerobotter handler kun om én ting: At erstatte dyre medarbejdere med effektive maskiner: "Det her er en spareøvelse på manpower"
I både offentlige og private virksomheder hjælper såkaldte RPA-robotter i stigende grad med det kedelige arbejde til gavn for tastetrætte medarbejdere. Men i virkeligheden er der tale om en sparemanøvre.
Derfor bør CIO’en elske robotter: De er mere sexede og giver hurtige resultater
Klumme: It-afdelingen bør gå forrest og blive det logiske sted at gå hen for at lære mere om de administrative softwarerobotter. Robotterne kan give luft til mere fundamental innovation, og de har selv en logisk fremtid med algoritmer og kunstig intelligens.
Robotter giver altså bare bedre kundeservice: Det er ikke raketvidenskab, men dansk virkelighed
Klumme: Administrative robotter kan bidrage med store løft af en virksomheds kundeservice, hvor de nemt kan overtage regelstyrede og simple processer, der sker igen og igen og igen - og gerne med masser af dumme tastetryk.
Virksomheder er pjattede med "robotics": Alligevel kommer 40 procent i slagsmål med it-afdelingen om projekterne
En af de helt store tendenser i øjeblikket er robotics. Teknologien kan hjælpe med at automatisere processer i virksomhederne, men det går ikke altid lige nemt. Det ender ofte i slagsmål mellem forretningsledelsen og it-afdelingen. Ny rapport peger på en løsning.
Tusindvis af danske job kan blive ædt op af automatisering: Sådan bliver it-ansatte ramt
En ny analyse viser, at 360.000 danske job i små- og mellemstore industrivirksomheder kan blive hårdt ramt af automatiseringer. It-ansatte ser dog ud til at slippe billigt.

Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...
mest debaterede artikler

Premium
Guldkorn fra it-toppen: Det skal CIO'en fokusere på i 2019
Første del: Hvad skal stå øverst på din strategiske dosmerseddel i 2019? Er det i år, I skal igang med blockchain, eller er det måske på tide at få taget et alvorsord med topchefen om, hvordan it kan bidrage til forretningen? Computerworld har spurgt en række profiler fra it-toppen om, hvad de mener, at du skal have fokus på det kommende år.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Millennials – Kommuniker med den nye generation
Mange virksomheder har en stor udfordring når det gælder Millennials. De er online hele tiden, har sociale medier som omdrejningspunktet i deres hverdag, og har meget høje forventninger til god service. De vægter værdier som tilgængelighed, hurtighed og kontinuitet meget højt, og det skal afspejle sig i den service I som virksomhed yder dem. Det er en del virksomheder slet ikke forberedte på. I dette whitepaper gennemgår vi, hvordan du skal gøre for at kommunikere med den nye generation.