Artikel top billede

Arbejdsgiverne vil stoppe dansk lønfest: "De tunge lønomkostninger gør det relativt dyrt for sektoren at innovere nye digitale løsninger herhjemme"

Alt imens it-folk i den finansielle sektor lønfester for fuld skrue, så er arbejdsgiverne mindre glade for lønniveauet, der er 20 procent højere end i andre sektorer. Det hæmmer innovationen, lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Politiet har ikke i sinde at køre forbi de glaskasser, der udgører hovedkvartererne i den finansielle sektor for at bede it-folkene om at skrue ned før lønfesten. 

Det er heller ikke de mange it-folk, der arbejder uden for sektoren, der brokker sig. Nej, derimod er det arbejdsgiverne, der selv lægger lokaler til festen, der vil have skruet ned for lønniveauet, der i øjeblikket ligger omkring 20 procent over gennemsnitslønnen i de andre sektorer.

Læs mere om det her: Lønfest og tårnhøj gage: It-folk i denne industri tjener 20 procent mere end it-folk i andre industrier

”De tunge lønomkostninger gør det relativt dyrt for sektoren at innovere nye digitale løsninger herhjemme," siger Mariane Dissing, der er administrerende direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

It-rigmanden Eugene Kaspersky tilbringer to tredjedele af sin tilværelse på rejse: "Den hvide verden i Sibirien er fantastisk"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Peter Colsted ny formand for J.H. Schultz: Bliver selskabets fjerde bestyrelsesformand siden foråret

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny direktør for regnskabsprogrammet Billy: På disse områder er der plads til forbedring

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske it-folk kræver hjemmearbejde: Her er Microsoft Danmarks nye principper for sine medarbejdere

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Styrelse vil købe IoT-enheder for 16 millioner kroner