Artikel top billede

(Foto: Steve Woods)

Arbejdsgiverne vil stoppe dansk lønfest: "De tunge lønomkostninger gør det relativt dyrt for sektoren at innovere nye digitale løsninger herhjemme"

Alt imens it-folk i den finansielle sektor lønfester for fuld skrue, så er arbejdsgiverne mindre glade for lønniveauet, der er 20 procent højere end i andre sektorer. Det hæmmer innovationen, lyder det.

Premium Kun for abonnenter
Politiet har ikke i sinde at køre forbi de glaskasser, der udgører hovedkvartererne i den finansielle sektor for at bede it-folkene om at skrue ned før lønfesten. 

Det er heller ikke de mange it-folk, der arbejder uden for sektoren, der brokker sig. Nej, derimod er det arbejdsgiverne, der selv lægger lokaler til festen, der vil have skruet ned for lønniveauet, der i øjeblikket ligger omkring 20 procent over gennemsnitslønnen i de andre sektorer.

Læs mere om det her: Lønfest og tårnhøj gage: It-folk i denne industri tjener 20 procent mere end it-folk i andre industrier

”De tunge lønomkostninger gør det relativt dyrt for sektoren at innovere nye digitale løsninger herhjemme," siger Mariane Dissing, der er administrerende direktør i Finanssektorens Arbejdsgiverforening.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter kåring som Danmarks bedste Microsoft-partner for andet år i træk: "Der kom sindssygt mange reaktioner"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

AWS' omdømme får tæsk i årets Image-undersøgelse - og selskabet nægter at kommentere på hvorfor

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nye detaljer om EU-Parlamentets datalæk: Straffeattester og pas var blandt lækkede data

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Datatyveriet mod Netcompany rammer selskabets omdømme: "Det kan være enormt svært at betale af"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Bo solgte sit software-system for et treciftret millionbeløb: Brugte pengene på at købe 80 medarbejdere til ny storsatsning