Artikel top billede

(Foto: Photo by Carlos Muza on Unsplash)

Harvard-professor med dyster bitcoin-spådom: “Om 10 år er en bitcoin nok 100 dollar værd - ikke 100.000”

Den amerikanske Harvard-økonom Kenneth Rogoff levner ikke den digitale valuta mange chancer.

“Værdien af bitcoin vil være en brøkdel af, hvad den er i dag, hvis man kigger 10 år ud i fremtiden. Der er større sandsynlighed for, at bitcoin-prisen rammer 100 dollar end 100.000 dollar.”

Sådan siger den amerikanske økonom Kenneth Rogoff til CNBC i en dyster forudsigelse af den digitale valutas prisudvikling.

Bitcoin handles i dag for omkring 11.000 dollar og er dermed faldet med cirka 16 procent i 2018.

Rogoff er tidligere cheføkonom i Den Internationale Valutafond og er i dag professor på det amerikanske prestigeuniversitet Harvard.

Og ifølge ham bruges bitcoin i dag ikke til særlig meget andet end skattesnyd og hvidvask af penge. Og derfor vil prisen falde, når valutaen reguleres kraftigere.

“Hvis du fjerner muligheden for skatteunddragelse og hvidvask, så er anvendelsen af bitcoin til reelle transaktioner meget lille.”

Læs også: Goldman Sachs om krypto-valuta efter tab på 500 milliarder dollar: “Det bliver værre endnu”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere