Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC-nedbrud kostede Jyske Bank 70 procent af effektiviteten: “Vi vidste, at et eller andet var helt galt”

Alle Jyske Banks mobiltelefoner og bankens hovednummer var nede mandag på grund af nedbrud hos TDC. Heldigvis havde man procedurer på plads.

1,85 millioner mennesker var mandag ramt af det store nedbrud hos TDC, og mange kunne hverken ringe eller modtage opkald. Det gjaldt også Jyske Bank, der ikke kunne bruge nogen af virksomhedens mobiltelefoner, ligesom hovednummeret også var ude af drift.

Det er svært at drive bank, hvis kunderne ikke kan komme igennem, og det kunne man mærke på medarbejderne.

"Det skabte selvfølgelig panik, fordi vi vidste, at et eller andet var helt galt," siger Frederik Erritzøe, der er markedsdirektør i Jyske Bank Online, til Børsen.

Jyske Bank har procedurer på plads til at håndtere den slags, og ifølge markedsdirektøren blev der sat seks mand på sagen, ligesom banken på sociale medier opfordrede kunder til at tage kontakt via email eller bankens chat.

“Så hvor vores rådgivere normalt har travlt ved telefonen, fik de pludselig vildt travlt på chatten og mailen," siger Frederik Erritzøe.

Du kan læse mere om det store TDC-nedbrud her: Det ved vi om det store TDC-nedbrud mandag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere