Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC-nedbrud kostede Jyske Bank 70 procent af effektiviteten: “Vi vidste, at et eller andet var helt galt”

Alle Jyske Banks mobiltelefoner og bankens hovednummer var nede mandag på grund af nedbrud hos TDC. Heldigvis havde man procedurer på plads.

1,85 millioner mennesker var mandag ramt af det store nedbrud hos TDC, og mange kunne hverken ringe eller modtage opkald. Det gjaldt også Jyske Bank, der ikke kunne bruge nogen af virksomhedens mobiltelefoner, ligesom hovednummeret også var ude af drift.

Det er svært at drive bank, hvis kunderne ikke kan komme igennem, og det kunne man mærke på medarbejderne.

"Det skabte selvfølgelig panik, fordi vi vidste, at et eller andet var helt galt," siger Frederik Erritzøe, der er markedsdirektør i Jyske Bank Online, til Børsen.

Jyske Bank har procedurer på plads til at håndtere den slags, og ifølge markedsdirektøren blev der sat seks mand på sagen, ligesom banken på sociale medier opfordrede kunder til at tage kontakt via email eller bankens chat.

“Så hvor vores rådgivere normalt har travlt ved telefonen, fik de pludselig vildt travlt på chatten og mailen," siger Frederik Erritzøe.

Du kan læse mere om det store TDC-nedbrud her: Det ved vi om det store TDC-nedbrud mandag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere