Artikel top billede

TDC-nedbrud kostede Jyske Bank 70 procent af effektiviteten: “Vi vidste, at et eller andet var helt galt”

Alle Jyske Banks mobiltelefoner og bankens hovednummer var nede mandag på grund af nedbrud hos TDC. Heldigvis havde man procedurer på plads.

1,85 millioner mennesker var mandag ramt af det store nedbrud hos TDC, og mange kunne hverken ringe eller modtage opkald. Det gjaldt også Jyske Bank, der ikke kunne bruge nogen af virksomhedens mobiltelefoner, ligesom hovednummeret også var ude af drift.

Det er svært at drive bank, hvis kunderne ikke kan komme igennem, og det kunne man mærke på medarbejderne.

"Det skabte selvfølgelig panik, fordi vi vidste, at et eller andet var helt galt," siger Frederik Erritzøe, der er markedsdirektør i Jyske Bank Online, til Børsen.

Jyske Bank har procedurer på plads til at håndtere den slags, og ifølge markedsdirektøren blev der sat seks mand på sagen, ligesom banken på sociale medier opfordrede kunder til at tage kontakt via email eller bankens chat.

“Så hvor vores rådgivere normalt har travlt ved telefonen, fik de pludselig vildt travlt på chatten og mailen," siger Frederik Erritzøe.

Du kan læse mere om det store TDC-nedbrud her: Det ved vi om det store TDC-nedbrud mandag
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere