Artikel top billede

Investor om dansk tele-firma: Vi kan blive solgt til Google eller Microsoft

Pengene vælter ud ad det danske it-selskab Bluetown, der opsætter soldrevne wifi-master i den tredje verden. Men alt går efter planen.

Det danske it-selskab Bluetown, der opsætter soldrevne wifi-master i landsbyer i den tredje verden, tabte i fjor 46 millioner kroner.

Det får det samlede tab i selskabet op på mere 120 millioner kroner i løbet af de seneste fem år, skriver Børsen.

“Selv om det kan lyde tosset, kører vi helt efter planen. Vi er altså ved at opbygge et globalt selskab, der arbejder på meget store markeder, med hovedkontor i Danmark. Det kræver store investeringer, “ siger selskabets direktør, Peter Ib, til avisen.

Peter Ib har tidligere i en lang årrække været CEO for Nokia i Danmark.

Bluetown er blandt andet i gang med at opsætte systemer i Indien, som vil give mere end en million indere internet-adgang. Bluetown vil efter opsætningen af masterne sælge datapakker til brug på masterne.

Investor Lars Kolind skød sidste år 14 millioner kroner ind i selskabet.

Han er sikker på, at der venter selskabet en stor fremtid.

“Jeg er sikker på, at Bluetown på et tidspunkt bliver solgt til en meget stor spiller som et globalt teleselskab eller et teknologiselskab som Google, Microsoft, Amazon eller Alibaba,” siger han til Børsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere