Artikel top billede

Kæmpevækst i vente i salget af integrerede systemer

Det globale salg af integrerede systemer vokser markant.

Der er tårnhøj efterspørgsel efter de såkaldte integrerede systemer - altså færdige systemer, der består af båfde servere, storage, netværks-infrastruktur og management software i forening.

Sådan lyder det fra analysehuset Gartner, der vurderer, at markedet for de integrerede systemer globalt står til at voke med 18,4 procent i år i forhold til 2017.

Ifølge Gartner vil der i år blive solgt integrerede systemer for 12,3 milliarder dollar - CCc kroner.

Størst vækst - på mere end 55 procent - vil vi se i salget af de såkaldte hyperkonvergerede integrerede systemer eller HCIS.

Til gengæld står salget af såkaldte integrerede stacks til at falde med fem procent.

“Størstedelen af de integrerede systemer erstatter eksisterende infrastruktur, hvilket er gavnligt for omkostninger, agilitiet og konsolidering af it,” lyder det fra Gartner.

Ifølge analysehuset skyldes den ret kraftige stigning i salget, at it-cheferne i meget høj grad har brug for at fokusere på agilitet samt på at reducere det, som Gartner kalder for en ‘operationelle kompleksitet.’

“Disse nye løsninger er fleksible, klar til kunstig intelligens og software-drevne, og lever dermed op til de digitale forretningers krav,” lyder det fra analysehuset.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere