Artikel top billede

(Foto: istockphoto.com)

Kæmpevækst i vente i salget af integrerede systemer

Det globale salg af integrerede systemer vokser markant.

Der er tårnhøj efterspørgsel efter de såkaldte integrerede systemer - altså færdige systemer, der består af båfde servere, storage, netværks-infrastruktur og management software i forening.

Sådan lyder det fra analysehuset Gartner, der vurderer, at markedet for de integrerede systemer globalt står til at voke med 18,4 procent i år i forhold til 2017.

Ifølge Gartner vil der i år blive solgt integrerede systemer for 12,3 milliarder dollar - CCc kroner.

Størst vækst - på mere end 55 procent - vil vi se i salget af de såkaldte hyperkonvergerede integrerede systemer eller HCIS.

Til gengæld står salget af såkaldte integrerede stacks til at falde med fem procent.

“Størstedelen af de integrerede systemer erstatter eksisterende infrastruktur, hvilket er gavnligt for omkostninger, agilitiet og konsolidering af it,” lyder det fra Gartner.

Ifølge analysehuset skyldes den ret kraftige stigning i salget, at it-cheferne i meget høj grad har brug for at fokusere på agilitet samt på at reducere det, som Gartner kalder for en ‘operationelle kompleksitet.’

“Disse nye løsninger er fleksible, klar til kunstig intelligens og software-drevne, og lever dermed op til de digitale forretningers krav,” lyder det fra analysehuset.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere