Artikel top billede

(Foto: istockphoto.com)

Kæmpevækst i vente i salget af integrerede systemer

Det globale salg af integrerede systemer vokser markant.

Der er tårnhøj efterspørgsel efter de såkaldte integrerede systemer - altså færdige systemer, der består af båfde servere, storage, netværks-infrastruktur og management software i forening.

Sådan lyder det fra analysehuset Gartner, der vurderer, at markedet for de integrerede systemer globalt står til at voke med 18,4 procent i år i forhold til 2017.

Ifølge Gartner vil der i år blive solgt integrerede systemer for 12,3 milliarder dollar - CCc kroner.

Størst vækst - på mere end 55 procent - vil vi se i salget af de såkaldte hyperkonvergerede integrerede systemer eller HCIS.

Til gengæld står salget af såkaldte integrerede stacks til at falde med fem procent.

“Størstedelen af de integrerede systemer erstatter eksisterende infrastruktur, hvilket er gavnligt for omkostninger, agilitiet og konsolidering af it,” lyder det fra Gartner.

Ifølge analysehuset skyldes den ret kraftige stigning i salget, at it-cheferne i meget høj grad har brug for at fokusere på agilitet samt på at reducere det, som Gartner kalder for en ‘operationelle kompleksitet.’

“Disse nye løsninger er fleksible, klar til kunstig intelligens og software-drevne, og lever dermed op til de digitale forretningers krav,” lyder det fra analysehuset.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere