Artikel top billede

Foto: Columbus A/S (Foto: BROLYNG / THOMAS BROLYNG STEEN)

Thomas Honoré sendte Columbus' amerikanske afdeling på omfattende slankekur efter skuffende salg: “Vi har brugt hele paletten"

Interview: Columbus mødte i 2017 store udfordringer i den amerikanske forretning. Et vigende salg betød, at direktør Thomas Honoré måtte trimme organisationen vestpå. Og han har ikke været bange for at tage alle redskaber i brug for at spare penge.

Premium Kun for abonnenter
En række forsinkede opdateringer til et bestemt ERP-system spændte ben for Columbus amerikanske forretning i 2017. Det vigende salg kostede 70 millioner kroner i omsætning på det ellers vigtige marked for Columbus.

Opbremsningen i salget betød, at administrerende direktør for Columbus, Thomas Honoré, måtte sende den amerikanske organisation på slankekur, mens ordrebogen i højere grad var præget af blanke sider. 

“Vi har foretaget en masse tiltag i vores amerikanske forretning, der gør, at

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Her er IT-Branchens ideer til, hvordan små it-virksomheder kan komme til fadet i kampen om de store kontrakter: "Den offentlige sektor har et kæmpe ansvar"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danmarks store GDPR-retssag mod Ilva udskydes på ubestemt tid: Kan være på vej til EU-domstolen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Rigspolitiet søger it-direktør til at stå i spidsen for Koncern IT med 420 medarbejdere: Har slået Lars Ole Dybdals stilling op

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sydbanks nye CISO Kewin Peltonen: Rigide regler kan være en klar fordel

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske kommuner søsætter fem nye AI-projekter