Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Apple i fuld gang med at teste egne microLED-skærme: Vil måske til at producere selv

Apple har i mange år indkøbt smartphone-skærme fra underleverandører. Men nu kan det snart være slut. Apple er i fuld gang med at teste egen-udviklede microLED-skærme.

Apple er i fuld gang med at teste helt nye egen-producerede MicroLED-skærme, skriver Bloomberg.

Selskabet har ellers i årevis primært anvendt skærme til iPhone, Applw Watch og iPad fra forskellige underleverandører.

Men med de nye MicroLED-skærme ser det ud til, at Apple selv vil stå for denne opgave.

MicroLED er en helt ny skærm-teknologi, der sigter efter at gøre skærmene tyndere, lysere, mere energivenlige og mere holdbare end de OLED-skærme, som er de mest udbredte i dag.

Ifølge Bloomberg er MicroLED endnu relativt uafprøvet som teknologi.

Angiveligt foregår Apples eksperimenter og test på en hemmelig fabrik i Californien under ledelse af Lynn Youngs, der er chef for skærm-teknologierne i iPhone og Apple Watch.

Ifølge Bloomberg sigter Apple efter at bruge MicroLED i Apple Watch først, mens det er ‘usandsynligt’, at Apple vil indbygge en MicroLED-skærm i iPhone i de næste tre til fem år, hedder det.

Læs også: 

25 opsigtsvækkende nyheder fra verdens største forbrugerelektronikmesse

Ny LG-skærm kan rulles sammen: Her er de spændende fjernsyns-nyheder fra CES-messen 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere