Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Apple i fuld gang med at teste egne microLED-skærme: Vil måske til at producere selv

Apple har i mange år indkøbt smartphone-skærme fra underleverandører. Men nu kan det snart være slut. Apple er i fuld gang med at teste egen-udviklede microLED-skærme.

Apple er i fuld gang med at teste helt nye egen-producerede MicroLED-skærme, skriver Bloomberg.

Selskabet har ellers i årevis primært anvendt skærme til iPhone, Applw Watch og iPad fra forskellige underleverandører.

Men med de nye MicroLED-skærme ser det ud til, at Apple selv vil stå for denne opgave.

MicroLED er en helt ny skærm-teknologi, der sigter efter at gøre skærmene tyndere, lysere, mere energivenlige og mere holdbare end de OLED-skærme, som er de mest udbredte i dag.

Ifølge Bloomberg er MicroLED endnu relativt uafprøvet som teknologi.

Angiveligt foregår Apples eksperimenter og test på en hemmelig fabrik i Californien under ledelse af Lynn Youngs, der er chef for skærm-teknologierne i iPhone og Apple Watch.

Ifølge Bloomberg sigter Apple efter at bruge MicroLED i Apple Watch først, mens det er ‘usandsynligt’, at Apple vil indbygge en MicroLED-skærm i iPhone i de næste tre til fem år, hedder det.

Læs også: 

25 opsigtsvækkende nyheder fra verdens største forbrugerelektronikmesse

Ny LG-skærm kan rulles sammen: Her er de spændende fjernsyns-nyheder fra CES-messen 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere