Artikel top billede

YouTube på vej med ny musiktjeneste: Vil presse gratister til at betale med flere reklamer

YouTube lancerer inden længe en ny musiktjeneste, og virksomheden vil bruge irriterende reklamer til at få folk til at betale.

Hvis du bruger YouTube til at høre musik, så får du snart betydeligt flere reklameafbrydelser.

Det Alphabet-ejede selskab er nemlig på vej med en betalingstjeneste til at streame musik, og ifølge Bloomberg vil YouTube bruge reklamer til at få de mange gratister, der i dag hører musik på platformen, til at betale.

Helt konkret vil YouTube vise flere reklamer til de brugere, der lytter passivt til musik over længere tid for at gøre det klart, at hvis man vil bruge YouTube på samme måde, som man bruger Apple Music eller Spotify - så koster det penge.

“Du bliver ikke glad for at få en reklame, lige efter du har jammet Stairway To Heaven,” siger Lyor Cohen, der er head of music hos YouTube, ifølge Bloomberg.

YouTubes nye musiktjeneste testes i øjeblikket af flere tusinder Google-ansatte.

Læs også: Nu æder Google sig ind på tv-markedet: YouTube boomer på dit fjernsyn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere