Artikel top billede

YouTube på vej med ny musiktjeneste: Vil presse gratister til at betale med flere reklamer

YouTube lancerer inden længe en ny musiktjeneste, og virksomheden vil bruge irriterende reklamer til at få folk til at betale.

Hvis du bruger YouTube til at høre musik, så får du snart betydeligt flere reklameafbrydelser.

Det Alphabet-ejede selskab er nemlig på vej med en betalingstjeneste til at streame musik, og ifølge Bloomberg vil YouTube bruge reklamer til at få de mange gratister, der i dag hører musik på platformen, til at betale.

Helt konkret vil YouTube vise flere reklamer til de brugere, der lytter passivt til musik over længere tid for at gøre det klart, at hvis man vil bruge YouTube på samme måde, som man bruger Apple Music eller Spotify - så koster det penge.

“Du bliver ikke glad for at få en reklame, lige efter du har jammet Stairway To Heaven,” siger Lyor Cohen, der er head of music hos YouTube, ifølge Bloomberg.

YouTubes nye musiktjeneste testes i øjeblikket af flere tusinder Google-ansatte.

Læs også: Nu æder Google sig ind på tv-markedet: YouTube boomer på dit fjernsyn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere