Artikel top billede

YouTube på vej med ny musiktjeneste: Vil presse gratister til at betale med flere reklamer

YouTube lancerer inden længe en ny musiktjeneste, og virksomheden vil bruge irriterende reklamer til at få folk til at betale.

Hvis du bruger YouTube til at høre musik, så får du snart betydeligt flere reklameafbrydelser.

Det Alphabet-ejede selskab er nemlig på vej med en betalingstjeneste til at streame musik, og ifølge Bloomberg vil YouTube bruge reklamer til at få de mange gratister, der i dag hører musik på platformen, til at betale.

Helt konkret vil YouTube vise flere reklamer til de brugere, der lytter passivt til musik over længere tid for at gøre det klart, at hvis man vil bruge YouTube på samme måde, som man bruger Apple Music eller Spotify - så koster det penge.

“Du bliver ikke glad for at få en reklame, lige efter du har jammet Stairway To Heaven,” siger Lyor Cohen, der er head of music hos YouTube, ifølge Bloomberg.

YouTubes nye musiktjeneste testes i øjeblikket af flere tusinder Google-ansatte.

Læs også: Nu æder Google sig ind på tv-markedet: YouTube boomer på dit fjernsyn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere