Artikel top billede

YouTube på vej med ny musiktjeneste: Vil presse gratister til at betale med flere reklamer

YouTube lancerer inden længe en ny musiktjeneste, og virksomheden vil bruge irriterende reklamer til at få folk til at betale.

Hvis du bruger YouTube til at høre musik, så får du snart betydeligt flere reklameafbrydelser.

Det Alphabet-ejede selskab er nemlig på vej med en betalingstjeneste til at streame musik, og ifølge Bloomberg vil YouTube bruge reklamer til at få de mange gratister, der i dag hører musik på platformen, til at betale.

Helt konkret vil YouTube vise flere reklamer til de brugere, der lytter passivt til musik over længere tid for at gøre det klart, at hvis man vil bruge YouTube på samme måde, som man bruger Apple Music eller Spotify - så koster det penge.

“Du bliver ikke glad for at få en reklame, lige efter du har jammet Stairway To Heaven,” siger Lyor Cohen, der er head of music hos YouTube, ifølge Bloomberg.

YouTubes nye musiktjeneste testes i øjeblikket af flere tusinder Google-ansatte.

Læs også: Nu æder Google sig ind på tv-markedet: YouTube boomer på dit fjernsyn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere