Artikel top billede

Renés butik blev lagt helt ned af ransomware-angreb: “Det er pisseirriterende, men det er bare at komme videre og indhente det tabte"

Den danske motorcykelbutik Ulvedals blev lagt ned af et ransomwareangreb, der kostede flere dages omsætning. "Det er pisseirriterende, men det er ikke noget, man skal stå og græde snot over. Det er bare at komme videre og indhente det tabte," siger ejer René Ulvedal.

Premium Kun for abonnenter
“Det begynder en tirsdag morgen, hvor jeg kommer ind klokken 06:00 og begynder mit daglige arbejde med at ordne bogføring og bank, som jeg altid gør. Og lige pludselig bliver jeg logget ud af systemet og skal indtaste min kode igen.”

René Ulvedal driver motorcykelbutikken Ulvedals i Taulov nær Fredericia, og for nylig blev forretningen udsat for et ransomware-angreb.

“Jeg tænker, at det var kraftedeme underligt, og jeg kan se, at min webshopudbyder i løbet af natten har haft adgang via Teamviewer, der har stået åbent,” fortæller han.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter kåring som Danmarks bedste Microsoft-partner for andet år i træk: "Der kom sindssygt mange reaktioner"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

AWS' omdømme får tæsk i årets Image-undersøgelse - og selskabet nægter at kommentere på hvorfor

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Nye detaljer om EU-Parlamentets datalæk: Straffeattester og pas var blandt lækkede data

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Datatyveriet mod Netcompany rammer selskabets omdømme: "Det kan være enormt svært at betale af"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Bo solgte sit software-system for et treciftret millionbeløb: Brugte pengene på at købe 80 medarbejdere til ny storsatsning