Artikel top billede

Renés butik blev lagt helt ned af ransomware-angreb: “Det er pisseirriterende, men det er bare at komme videre og indhente det tabte"

Den danske motorcykelbutik Ulvedals blev lagt ned af et ransomwareangreb, der kostede flere dages omsætning. "Det er pisseirriterende, men det er ikke noget, man skal stå og græde snot over. Det er bare at komme videre og indhente det tabte," siger ejer René Ulvedal.

Premium Kun for abonnenter
“Det begynder en tirsdag morgen, hvor jeg kommer ind klokken 06:00 og begynder mit daglige arbejde med at ordne bogføring og bank, som jeg altid gør. Og lige pludselig bliver jeg logget ud af systemet og skal indtaste min kode igen.”

René Ulvedal driver motorcykelbutikken Ulvedals i Taulov nær Fredericia, og for nylig blev forretningen udsat for et ransomware-angreb.

“Jeg tænker, at det var kraftedeme underligt, og jeg kan se, at min webshopudbyder i løbet af natten har haft adgang via Teamviewer, der har stået åbent,” fortæller han.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Københavns Kommune opretter splinternyt digitaliseringskontor: Her er Økonomiforvaltningens nye digitaliseringschef

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Udenrigsministeriet på bar bund efter hackerangreb: Aner ikke om hackerne har slettet data eller ej

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Bankdata-topchef Esben Kolind advarer mod overdreven hjemmearbejde: "Vi får et rigere arbejdsliv, når vi er tilstede fysisk"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Lars Bajlum vil forsøge at samle den danske cybersikkerhedsbranche: Det er i dag alt for svært af få overblik over udvalg og muligheder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft stormer frem: Cloud-services i vild vækst under pandemien