Artikel top billede

Medie: Apple vil vinde klasseværelserne tilbage fra Google og Microsoft - nye, billige iPads lanceres tirsdag

Apple afholder tirsdag sin første uddannelses-event, og målet er at vinde lærere og studerende tilbage fra Microsoft og Google. Midlet skal blandt andet være billige iPads.

Apple er sakket bagud i uddannelsessektoren, og verdens mest værdifulde virksomhed er ikke længere de studerendes favorit.

Men ifølge Bloomberg vil Apple tirsdag forsøge at vinde klasseværelserne tilbage ved blandt andet at lancere en ny version af sin billigste iPad.

Tirsdag formiddag amerikansk tid holder Apple sin første uddannelses-fokuserede event siden 2012, og anonyme kilder siger til det amerikanske erhvervsmedie, at virksomheden udover nye iPads også vil lancere ny undervisningssoftware.

Selvom studerende langtfra er den mest købekraftige befolkningsgruppe, er de alligevel et attraktivt mål for it-giganterne, fordi de ofte forbliver kunder, når de er færdiguddannede og i job.

Apple står for omkring 17 procent af den leverede hardware til undervisning i målgruppen fra børnehave til gymnasiet i USA, mens Chromebooks og Android-enheder til sammenligning sidder på 60 procent.

Windows-maskiner udgør 22 procent.

Læs også: Apple klar med iOS 11.3 iPhone inden for en måned: Se her hvad du kan forvente
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere