Artikel top billede

Medie: Apple vil vinde klasseværelserne tilbage fra Google og Microsoft - nye, billige iPads lanceres tirsdag

Apple afholder tirsdag sin første uddannelses-event, og målet er at vinde lærere og studerende tilbage fra Microsoft og Google. Midlet skal blandt andet være billige iPads.

Apple er sakket bagud i uddannelsessektoren, og verdens mest værdifulde virksomhed er ikke længere de studerendes favorit.

Men ifølge Bloomberg vil Apple tirsdag forsøge at vinde klasseværelserne tilbage ved blandt andet at lancere en ny version af sin billigste iPad.

Tirsdag formiddag amerikansk tid holder Apple sin første uddannelses-fokuserede event siden 2012, og anonyme kilder siger til det amerikanske erhvervsmedie, at virksomheden udover nye iPads også vil lancere ny undervisningssoftware.

Selvom studerende langtfra er den mest købekraftige befolkningsgruppe, er de alligevel et attraktivt mål for it-giganterne, fordi de ofte forbliver kunder, når de er færdiguddannede og i job.

Apple står for omkring 17 procent af den leverede hardware til undervisning i målgruppen fra børnehave til gymnasiet i USA, mens Chromebooks og Android-enheder til sammenligning sidder på 60 procent.

Windows-maskiner udgør 22 procent.

Læs også: Apple klar med iOS 11.3 iPhone inden for en måned: Se her hvad du kan forvente
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere