Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

Facebook-skandalen breder sig til Google og Twitter: CEO'er skal stå skoleret for kongressen

Facebook-stifter Mark Zuckerberg er blevet indkaldt til at vidne i den amerikanske kongres i kølvandet på Cambridge Analytica-skandalen. Men også Google og Twitter skal tilsyneladende afgive forklaring.

Den amerikanske kongres kræver en forklaring fra Facebook og Mark Zuckerberg på, hvordan den kontroversielle virksomhed Cambridge Analyticas masseindsamling af brugerdata kunne lade sig gøre.

Men også Google-CEO Sundar Pichai og Twitter-ditto Jack Dorsey skal stå skoleret.

Ifølge The Washington Post har den republikanske senator Chuck Grassley fra Iowa planlagt en høring 10. april, hvor den amerikanske tech-verdens topfolk skal afgive forklaring og diskutere, hvordan it-giganterne kan beskytte brugernes data bedre i fremtiden.

Ifølge en talsperson overvejer Mark Zuckerberg lige nu sin mulige deltagelse i høringen, mens hverken Google eller Twitter har ønsket at besvare spørgsmål fra The Washington Post.

Mark Zuckerberg har offentligt undskyldt for Cambridge Analytica-sagen og erklæret sig åben for muligheden for, at virksomheder som Facebooke skal underlægges strengere regulering, end det er tilfældet i dag.

Det kan du læse mere om her: Mark Zuckerberg lover bod og bedring: Erklærer sig åben for indgreb og regulering af Facebook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere