Artikel top billede

(Foto: kursus_projektledelse_750px)

Konkurrent overtager den konkursramte kursus-virksomhed Skillshouse: "Vi kan selvfølgelig ikke give kurserne væk som julemanden. Men vi vil give en pris, som selv Netto ikke kan konkurrere med om"

Det danske it-kursuscenter Superusers overtager de tilbageværende aktiver i konkursramte Skillshouse. De it-folk, der har betalt for et kursus hos det tidligere Skillshouse, bliver nu tilbudt et erstatningskursus til en god pris, lyder det fra Superusers-chef Brian Eberhardt.

Premium Kun for abonnenter
Aktiverne i den konkursramte it-kursusvirksomhed Skillshouse, er overtaget af Superusers, der også udbyder kurser indenfor it.

Det sker, efter Skillshouse i marts indgav konkursbegæring.

Det kan du læse mere om her: Stor dansk it-kursusudbyder konkurs: Skillshouse drejer nøglen om og indgiver konkursbegæring

Foruden overtagelsen af kunderelationer, it-systemer og diverse fysiske aktiver, ønsker Superusers at hjælpe til med en så skånsom konkurs for Skillshouse som mulig, fortæller direktør og formand Brian Eberhardt til Computerworld.

Han fremhæver, at det ikke mindst handler om at undgå, at hele it-kursusbranchen bliver stillet i et dårligt lys i forbindelse med en pludselig konkurs.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Så høj var gennemsnitsalderen på de ramte i Kyndryls store fyringsrunde

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Opråb til danske Microsoft-partnere: I bør straks aflevere alle administrator-rettigheder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Atea har fået vendt skuden: Kunderne kvitterer for stærkt forbedret leveringsevne

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Regeringen vil investere massivt i it i Forsvaret: "Endelig bliver Danmarks cybersikkerhed taget alvorligt"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Du kender NIS2 – men endnu en bølge af sikkerhedslovgivninger er på vej fra EU: "Vi er slet ikke klar. Der er slet ikke folk"