Artikel top billede

(Foto: kursus_projektledelse_750px)

Konkurrent overtager den konkursramte kursus-virksomhed Skillshouse: "Vi kan selvfølgelig ikke give kurserne væk som julemanden. Men vi vil give en pris, som selv Netto ikke kan konkurrere med om"

Det danske it-kursuscenter Superusers overtager de tilbageværende aktiver i konkursramte Skillshouse. De it-folk, der har betalt for et kursus hos det tidligere Skillshouse, bliver nu tilbudt et erstatningskursus til en god pris, lyder det fra Superusers-chef Brian Eberhardt.

Premium Kun for abonnenter
Aktiverne i den konkursramte it-kursusvirksomhed Skillshouse, er overtaget af Superusers, der også udbyder kurser indenfor it.

Det sker, efter Skillshouse i marts indgav konkursbegæring.

Det kan du læse mere om her: Stor dansk it-kursusudbyder konkurs: Skillshouse drejer nøglen om og indgiver konkursbegæring

Foruden overtagelsen af kunderelationer, it-systemer og diverse fysiske aktiver, ønsker Superusers at hjælpe til med en så skånsom konkurs for Skillshouse som mulig, fortæller direktør og formand Brian Eberhardt til Computerworld.

Han fremhæver, at det ikke mindst handler om at undgå, at hele it-kursusbranchen bliver stillet i et dårligt lys i forbindelse med en pludselig konkurs.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Microsoft er over natten blevet 890 milliarder kroner mere værd: Salget af Copilot og Azure stiger kraftigt

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Om få måneder lægger Microsoft det klassiske Teams i graven

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske myndigheder skal slippe alt, hvad de har i hænderne og patche nu: Hackere udnytter alvorlige sårbarheder i Ciscos firewalls

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Sådan vil Niras anvende medarbejder-data og AI til løn-regulering og stress-håndtering

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

BEC varsler prisstigninger for sine kunder: Medarbejderne skal have mere i løn