Konkurrent overtager den konkursramte kursus-virksomhed Skillshouse: "Vi kan selvfølgelig ikke give kurserne væk som julemanden. Men vi vil give en pris, som selv Netto ikke kan konkurrere med om"

Det danske it-kursuscenter Superusers overtager de tilbageværende aktiver i konkursramte Skillshouse. De it-folk, der har betalt for et kursus hos det tidligere Skillshouse, bliver nu tilbudt et erstatningskursus til en god pris, lyder det fra Superusers-chef Brian Eberhardt.

Premium Kun for abonnenter
(Få gratis adgang med et Intro-abonnement)
Aktiverne i den konkursramte it-kursusvirksomhed Skillshouse, er overtaget af Superusers, der også udbyder kurser indenfor it.

Det sker, efter Skillshouse i marts indgav konkursbegæring.

Det kan du læse mere om her: Stor dansk it-kursusudbyder konkurs: Skillshouse drejer nøglen om og indgiver konkursbegæring

Foruden overtagelsen af kunderelationer, it-systemer og diverse fysiske aktiver, ønsker Superusers at hjælpe til med en så skånsom konkurs for Skillshouse som mulig, fortæller direktør og formand Brian Eberhardt til Computerworld.

Han fremhæver, at det ikke mindst handler om at undgå, at hele it-kursusbranchen bliver stillet i et dårligt lys i forbindelse med en pludselig konkurs.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

0 Premium-indhold

Energistyrelsen slår fast efter flere års ballade: Sådan bør kommuner og staten udregne prisen for udlejning af arealer til telemaster

0 Premium-indhold

Rådet for Digital Sikkerhed vil have redesignet corona-passet: Der skal deles færre personoplysninger

0 Premium-indhold

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen: Google og Facebook dominerer det danske annoncemarked: Så mange milliarder tjener de på danske annoncer

0 Premium-indhold

Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance

0 Premium-indhold

Antal af frygtede dekrypterings-angreb mod Danmark firedoblet på et år


Premium
Energistyrelsen slår fast efter flere års ballade: Sådan bør kommuner og staten udregne prisen for udlejning af arealer til telemaster
Efter flere år med meget svingende priser vil Energistyrelsen med ny vejledning have ensartet de priser, som kommuner og staten tager for at udleje arealer til teleselskabernes mobilmaster. Styrelsen peger på tre forskellige beregningsmetoder, som alle kan anvende. Se den nye vejledning med tre forslag til beregning her.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.