Artikel top billede

(Foto: kursus_projektledelse_750px)

Konkurrent overtager den konkursramte kursus-virksomhed Skillshouse: "Vi kan selvfølgelig ikke give kurserne væk som julemanden. Men vi vil give en pris, som selv Netto ikke kan konkurrere med om"

Det danske it-kursuscenter Superusers overtager de tilbageværende aktiver i konkursramte Skillshouse. De it-folk, der har betalt for et kursus hos det tidligere Skillshouse, bliver nu tilbudt et erstatningskursus til en god pris, lyder det fra Superusers-chef Brian Eberhardt.

Premium Kun for abonnenter
Aktiverne i den konkursramte it-kursusvirksomhed Skillshouse, er overtaget af Superusers, der også udbyder kurser indenfor it.

Det sker, efter Skillshouse i marts indgav konkursbegæring.

Det kan du læse mere om her: Stor dansk it-kursusudbyder konkurs: Skillshouse drejer nøglen om og indgiver konkursbegæring

Foruden overtagelsen af kunderelationer, it-systemer og diverse fysiske aktiver, ønsker Superusers at hjælpe til med en så skånsom konkurs for Skillshouse som mulig, fortæller direktør og formand Brian Eberhardt til Computerworld.

Han fremhæver, at det ikke mindst handler om at undgå, at hele it-kursusbranchen bliver stillet i et dårligt lys i forbindelse med en pludselig konkurs.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stor tillid til NNIT, IBM og Google: Disse it-selskaber rangeres som de mest troværdige i Danmark

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Energinet kalder Rigsrevisionens kritik for brandærgerlig: “Danskerne kan have tillid til, at vi har styr på sikkerheden”

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Dansk politi involveret i stor international aktion mod botnets: Flere cyberkriminelle anholdt

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Politiets nye it-system er 38 måneder forsinket og gået langt over budget: Nu beder minister om flere penge

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

37.500 ansatte i Københavns Kommune kunne tilgå følsomme oplysninger om millioner af borgere: Datatilsynet kritiserer kraftigt