Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC har tabt 144.000 kunder til konkurrenterne i 2017

Konkurrenterne snupper kunder fra TDC i stor stil samtidig med, at TDC er ved at blive solgt.

De tre danske pensionskasser ATP, PFA og PKA samt australske Macquarie står til at overtage TDC i en tid, hvor selskabets rivaler er godt i gang med at byde velkommen til tusindvis af TDC’s kunder.

Ifølge en optælling i Finans har TDC i 2017 i alt tabt 144.000 mobil-, bredbånds- og kabeltv-kunder til konkurrenterne. Her er opkøbet af mobilselskabet Plenti ikke regnet med.

Især har mobilselskabet 3 samt Waao og Stofa/Boxer snuppet kunder fra TDC.

“TDC lider under det hårde prispres fra konkurrenter, der vil have en bid af bredbåndsmarkedet. Og på mobilmarkedet har 3 og Telenor bare været dygtigere i 2017. Men hvis jeg var TDC's kommende ejere, ville jeg være mest bekymret for den medvind, som konkurrenterne, der kører på elselskabernes fibernet, har fået," siger teleanalytiker Peter Kurt Nielsen fra ABG Sundal til avisen.

Læs også:

Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd

Kæmpe-underskud til Plenti i 2017 - har i alt tabt 105 millioner kroner i sin levetid

Advarsel mod pensionskassers plan om at splitte TDC op: Kæmpeopsplitninger i telesektoren har aldrig tidligere været en succes
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere