Artikel top billede

Danske Bank måske klar til at dele ejerskabet af MobilePay med de andre banker

Flere af landets banker kan få del i ejerskabet af betalingssuccesen MobilePay. Formand for selskabet, Jesper Nielsen, åbner for "forskellige konstellationer"

For et par år siden trak Danske Bank sig sejrrigt ud af mobilbetalingskrigen. De andre banker kapitulerede, efter danskerne ret rydeligt have taget MobilePay til sig, og den oplagte konkurrent Swipp blev efterladt blødende på slagmarken.

Men nu kan der måske være en smule oprejsning på vej til landets andre banker. Danske Bank åbner nemlig, ifølge Børsen, op for, at andre banker på længere sigt kan blive medejere af løsningen.

"Vores tilgang er den, at det, som er bedst for udbredelsen af MobilePay, er det, vi helst vil have. Så vi er også i den sammenhæng åbne over for forskellige konstellationer," siger bestyrelsesformand hos MobilePay, Jepser Nielsen til Børsen.

Læs mere om betalingsmarkedet her: Nu eksploderer bombe under det danske betalingsmarked: Slagsmål mellem banker, start-ups og internetgiganter kommer kunderne til gavn

Formanden sidder dog ikke i dette øjeblik og skriver invitationerne til de andre banker. Han understreger over for erhvervsmediet, at man hos Danske Bank er åben for at tage drøftelsen, men at man ikke endnu er parat til at sælge dele af MobilePay til konkurrenterne.

Læs her om udfordreren til MobilePay: MobilePay tager Apple Pays entre med ophøjet ro: "Vi har en løsning, som både erhvervsvirksomheder og private har meget svært ved at undvære"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere