Artikel top billede

Danske Bank måske klar til at dele ejerskabet af MobilePay med de andre banker

Flere af landets banker kan få del i ejerskabet af betalingssuccesen MobilePay. Formand for selskabet, Jesper Nielsen, åbner for "forskellige konstellationer"

For et par år siden trak Danske Bank sig sejrrigt ud af mobilbetalingskrigen. De andre banker kapitulerede, efter danskerne ret rydeligt have taget MobilePay til sig, og den oplagte konkurrent Swipp blev efterladt blødende på slagmarken.

Men nu kan der måske være en smule oprejsning på vej til landets andre banker. Danske Bank åbner nemlig, ifølge Børsen, op for, at andre banker på længere sigt kan blive medejere af løsningen.

"Vores tilgang er den, at det, som er bedst for udbredelsen af MobilePay, er det, vi helst vil have. Så vi er også i den sammenhæng åbne over for forskellige konstellationer," siger bestyrelsesformand hos MobilePay, Jepser Nielsen til Børsen.

Læs mere om betalingsmarkedet her: Nu eksploderer bombe under det danske betalingsmarked: Slagsmål mellem banker, start-ups og internetgiganter kommer kunderne til gavn

Formanden sidder dog ikke i dette øjeblik og skriver invitationerne til de andre banker. Han understreger over for erhvervsmediet, at man hos Danske Bank er åben for at tage drøftelsen, men at man ikke endnu er parat til at sælge dele af MobilePay til konkurrenterne.

Læs her om udfordreren til MobilePay: MobilePay tager Apple Pays entre med ophøjet ro: "Vi har en løsning, som både erhvervsvirksomheder og private har meget svært ved at undvære"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere