Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Nye TDC-ejere forhandler om opkøb af yderligere aktier: Sigter efter tvangsindløsning og afnotering af TDC

Pensionskassekonsortiet, der overtager TDC, sigter efter at tvangsindløse de aktier, som det ikke allerede har købt, og dernæst afnotere TDC fra Nasdaq-børsen.

Efter den seneste tids polemik om en eventuel afnotering af TDC fra Nasdaq-børsen i København, slår selskabets nye ejer - konsortiet DK Kommunikation - nu fast, at den sigter efter en afnotering af selskabet.

Da konsortiets tilbud til TDC’s aktionærer udløb i sidste uge, havde knap 88 procent af aktiekapitalen sagt ja til at sælge.
Det kan du læse mere om her: Langt de fleste TDC-aktionærer siger ja til opkøbstilbud - salg af TDC bliver gennemført

Det betød, at TDC ikke skulle afnoteres, da DK Kommunikation havde sat en græse på 90 procent af aktiekapitalen for at gennemføre en afnotering og tvangsindløse de resterende TDC-aktier.

Nu meddeler DK Kommunikation, at det ser ud til, at flere af TDC’s aktionærer er interesseret i at sælge deres aktier, selv om fristen egentlig er overskredet.

Konsortiet meddeler, at det ‘har erfaret, at en række investorer [...] fortsat er interesserede i at sælge deres aktier i TDC.’

Det drejer sig ifølge konsortiet om en række fonde, som man nu ‘har indgået dialog’ med.

Lykkes det for DK Kommunikation at lande mere end 90 procent af aktierne, skal TDC afnoteres.

Det har nemlig i givet fald ‘til hensigt at iværksætte en tvangsindløsning af aktier ejet af resterende minoritetsaktionærer samt at foranledige, at TDC anmoder om at blive afnoteret,” lyder det fra konsortiet.

Læs også:

TDC-aktionær: Pensionskasser har truet aktionærer til at sælge deres TDC-aktier

Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere