Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Nye TDC-ejere forhandler om opkøb af yderligere aktier: Sigter efter tvangsindløsning og afnotering af TDC

Pensionskassekonsortiet, der overtager TDC, sigter efter at tvangsindløse de aktier, som det ikke allerede har købt, og dernæst afnotere TDC fra Nasdaq-børsen.

Efter den seneste tids polemik om en eventuel afnotering af TDC fra Nasdaq-børsen i København, slår selskabets nye ejer - konsortiet DK Kommunikation - nu fast, at den sigter efter en afnotering af selskabet.

Da konsortiets tilbud til TDC’s aktionærer udløb i sidste uge, havde knap 88 procent af aktiekapitalen sagt ja til at sælge.
Det kan du læse mere om her: Langt de fleste TDC-aktionærer siger ja til opkøbstilbud - salg af TDC bliver gennemført

Det betød, at TDC ikke skulle afnoteres, da DK Kommunikation havde sat en græse på 90 procent af aktiekapitalen for at gennemføre en afnotering og tvangsindløse de resterende TDC-aktier.

Nu meddeler DK Kommunikation, at det ser ud til, at flere af TDC’s aktionærer er interesseret i at sælge deres aktier, selv om fristen egentlig er overskredet.

Konsortiet meddeler, at det ‘har erfaret, at en række investorer [...] fortsat er interesserede i at sælge deres aktier i TDC.’

Det drejer sig ifølge konsortiet om en række fonde, som man nu ‘har indgået dialog’ med.

Lykkes det for DK Kommunikation at lande mere end 90 procent af aktierne, skal TDC afnoteres.

Det har nemlig i givet fald ‘til hensigt at iværksætte en tvangsindløsning af aktier ejet af resterende minoritetsaktionærer samt at foranledige, at TDC anmoder om at blive afnoteret,” lyder det fra konsortiet.

Læs også:

TDC-aktionær: Pensionskasser har truet aktionærer til at sælge deres TDC-aktier

Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere