Artikel top billede

Nye TDC-ejere forhandler om opkøb af yderligere aktier: Sigter efter tvangsindløsning og afnotering af TDC

Pensionskassekonsortiet, der overtager TDC, sigter efter at tvangsindløse de aktier, som det ikke allerede har købt, og dernæst afnotere TDC fra Nasdaq-børsen.

Efter den seneste tids polemik om en eventuel afnotering af TDC fra Nasdaq-børsen i København, slår selskabets nye ejer - konsortiet DK Kommunikation - nu fast, at den sigter efter en afnotering af selskabet.

Da konsortiets tilbud til TDC’s aktionærer udløb i sidste uge, havde knap 88 procent af aktiekapitalen sagt ja til at sælge.
Det kan du læse mere om her: Langt de fleste TDC-aktionærer siger ja til opkøbstilbud - salg af TDC bliver gennemført

Det betød, at TDC ikke skulle afnoteres, da DK Kommunikation havde sat en græse på 90 procent af aktiekapitalen for at gennemføre en afnotering og tvangsindløse de resterende TDC-aktier.

Nu meddeler DK Kommunikation, at det ser ud til, at flere af TDC’s aktionærer er interesseret i at sælge deres aktier, selv om fristen egentlig er overskredet.

Konsortiet meddeler, at det ‘har erfaret, at en række investorer [...] fortsat er interesserede i at sælge deres aktier i TDC.’

Det drejer sig ifølge konsortiet om en række fonde, som man nu ‘har indgået dialog’ med.

Lykkes det for DK Kommunikation at lande mere end 90 procent af aktierne, skal TDC afnoteres.

Det har nemlig i givet fald ‘til hensigt at iværksætte en tvangsindløsning af aktier ejet af resterende minoritetsaktionærer samt at foranledige, at TDC anmoder om at blive afnoteret,” lyder det fra konsortiet.

Læs også:

TDC-aktionær: Pensionskasser har truet aktionærer til at sælge deres TDC-aktier

Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere