Artikel top billede

TDC kan nu afnoteres efter, konsortiet DK Telekommunikation ApS har opnået accepter for mere end 90 procent af selskabets aktier og stemmerettigheder. (Foto: Povl D. Rasmussen)

Konsortium opnår kontrol med mere end 90 procent af TDC: Selskabet kan nu afnoteres

Konsortiet DK Telekommunikation ApS er nu klar til at afnotere TDC efter at have opnået accepter for mere end 90 procent af aktierne og stemmerettighederne.

Konsortiet DK Telekommunikation ApS, som består af de tre danske pensionskasser PFA, PKA og ATP samt den australske kapitalforvalter Maquarie, har nu accepter for mere end 90 procent af aktierne og stemmerettighederne.

Det betyder, at TDC kan afnoteres.

"DK Telekommunikation ApS meddeler, at det nu er i besiddelse
af accepter for aktier udgørende mere end 90 procent af aktierne og stemmerettighederne i TDC fraregnet egne aktier," lyder det i fondsbørsmeddelelsen.

Manglede de sidste procenter

Da konsortiets tilbud til TDC’s aktionærer udløb i sidste uge, havde knap 88 procent af aktiekapitalen sagt ja til at sælge deres aktier.

Det kan du læse mere om her: Langt de fleste TDC-aktionærer siger ja til opkøbstilbud - salg af TDC bliver gennemført

Dermed havde konsortiet ikke opnået de 90 procent, der skulle til for at afnotere selskabet, da DK Telekommunikation havde sat en grænse på 90 procent af aktiekapitalen for at gennemføre en afnotering og tvangsindløse de resterende TDC-aktier.

Tidligere mandag meddelte DK Telekommunikation dog, at flere af TDC’s aktionærer var interesserede i at sælge deres aktier, selvom fristen egentlig var overskredet.

Og det har altså resulteret i, at konsortiet nu har opnået de mere end 90 procent af aktierne og stemmerettighederne, som betyder, at selskabet kan afnoteres.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere