Artikel top billede

TDC kan nu afnoteres efter, konsortiet DK Telekommunikation ApS har opnået accepter for mere end 90 procent af selskabets aktier og stemmerettigheder.

Konsortium opnår kontrol med mere end 90 procent af TDC: Selskabet kan nu afnoteres

Konsortiet DK Telekommunikation ApS er nu klar til at afnotere TDC efter at have opnået accepter for mere end 90 procent af aktierne og stemmerettighederne.

Konsortiet DK Telekommunikation ApS, som består af de tre danske pensionskasser PFA, PKA og ATP samt den australske kapitalforvalter Maquarie, har nu accepter for mere end 90 procent af aktierne og stemmerettighederne.

Det betyder, at TDC kan afnoteres.

"DK Telekommunikation ApS meddeler, at det nu er i besiddelse
af accepter for aktier udgørende mere end 90 procent af aktierne og stemmerettighederne i TDC fraregnet egne aktier," lyder det i fondsbørsmeddelelsen.

Manglede de sidste procenter

Da konsortiets tilbud til TDC’s aktionærer udløb i sidste uge, havde knap 88 procent af aktiekapitalen sagt ja til at sælge deres aktier.

Det kan du læse mere om her: Langt de fleste TDC-aktionærer siger ja til opkøbstilbud - salg af TDC bliver gennemført

Dermed havde konsortiet ikke opnået de 90 procent, der skulle til for at afnotere selskabet, da DK Telekommunikation havde sat en grænse på 90 procent af aktiekapitalen for at gennemføre en afnotering og tvangsindløse de resterende TDC-aktier.

Tidligere mandag meddelte DK Telekommunikation dog, at flere af TDC’s aktionærer var interesserede i at sælge deres aktier, selvom fristen egentlig var overskredet.

Og det har altså resulteret i, at konsortiet nu har opnået de mere end 90 procent af aktierne og stemmerettighederne, som betyder, at selskabet kan afnoteres.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere