Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

SKI afblæser stort udbud på grund af manglende tilbud fra leverandører

SKI afblæser stort it-udbud på grund af manglende tilbud.

Efter at have været i gang med udbuds-processen i næsten to år, afblæser SKI nu med omgående virkning sit store udbud om levering af it-løsninger til det offentlige.

Det drejer sig om den store såkaldte ‘Aftale 02.18’-rammeaftale.

SKI vælger at lægge udbuddet i graven, da for få it-leverandører har været i stand til at leve op til kravene.

Det har hele tiden været hensigten at godkende 60 leverandører til rammeaftalen.

SKI har tidligere prækvalificeret 80 leverandører, men kun 72 af har afgivet tilbud. Og af dem har de 27 ikke levet op til de formelle krav.

Det betyder altså, at SKI kun har modtaget 45 tilbud på udbuddet, hvor ønsket var 80.

“Det betyder, at den ønskede konkurrence om at komme på rammeaftalen ikke opnås, hvilket er uhensigtsmæssigt for både de offentlige kunder og branchen,” lyder det fra SKI.

Ifølge SKI-direktør Signe Lynggaard Madsen havde SKI ‘inviteret et stærkt og kvalificeret felt til løbet.’

“Men en stor del af feltet er på grund af formelle fejl slet ikke er kommet frem til startstregen og derfor ikke er med, når løbet skydes i gang. Det reducerer selvfølgelig konkurrencen voldsomt, når alle, der møder op, på forhånd er sikret en plads på podiet,” siger hun.

SKI vil nu i gang med et genudbud.

Inden da vil organisationen kigge på, om de formelle fejl især har været fremherskende i bestemte dele af de indløbe tilbud.

“Der er næsten altid fejl i tilbudsmaterialet, når så mange virksomheder byder ind på en opgave. Men det er klart, at med en så høj fejlprocent, må vi også i SKI se på, om der er noget, vi kan gøre anderledes. Vi er derfor i gang med at analysere, hvilke dele af tilbuddene, der særligt har været behæftet med fejl og gøre udbudsmaterialet lettere tilgængeligt der, hvor det er muligt – under hensyntagen til, at tilbudsgiverne skal kunne genbruge mest muligt af deres materiale i et nyt tilbud,” siger Signe Lynggaard Madsen.

Læs også: Ny gigantisk SKI-aftale på vej - kan de mindre firmaer igen komme til fadet?




IT-JOB

Optum Computational Engineering ApS

SW developer

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Karrieremulighed inden for cybersikkerhed
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere