Artikel top billede

Nu kan du måske snart se House of Cards på det store lærred: Netflix har planer om at opkøbe biografer

En af verdens største streamingtjenester går med planer om at at opkøbe biografer. Det kan markere en helt ny vej for virksomheden, der også kæmper for anerkendelse for sine egenproducerede film og serier.

Hvad ville du sige til at se Frank Underwood og resten af holdet fra House of Cards på det store lærred i en biograf?

Det kan blive muligt i fremtiden, men i så tilfælde skal du flyve til enten Los Angeles eller New York. Streamingtjenesten Netflix går, i følge L.A Times, med planer om at begynde at opkøbe biografer i USA med henblik på at vise egenproduceret indhold.

Læs mere her: Danmark indtager top-plads i ny prisundersøgelse: Så meget dyrere er det at være dansk Netflix-kunde

Den amerikanske avis har talt med en række anonyme kilder med kendskab til planerne, og de bekræfter, at Netflix pønser på, at cementere sin position i underholdninsbranchen ved at opkøbe biografer.

Virksomheden, der har flere end 125 millioner brugere, har ad flere omgange slået store regnskabsmæssige huller i jorden, men det anses som investeringer, og virksomheden har fortsat planer om at pumpe enorme mængder kapital i produktion af endnu mere egenproduceret indhold for at lokke flere brugere til.

Læs mere om det her: Netflix' internationale erobringstogt giver kunder i butikken, men det sker for milliarder af lånte dollars

Hos L.A Times spekulerer man desuden i, at der også kan ligge et forfængelighedsmotiv bag planerne om biografopkøb. Netflix er nemlig blevet udelukket fra det fine selskab til prisuddelinger i blandt andet Cannes. Her vil man ikke vide noget af indhold fra Netflix, så længe det ikke er blevet vist i biograferne, men den begrundelse kan vise sig ikke, at være nok til at holde streaminggiganten stangen i fremtiden.

Læs mere her: Fem Netflix-dokumentarer om tech og it, du skal se, før det er for sent




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere