Artikel top billede

Afløseren til OnePlus' 5T er på trapperne

Kinas næste mobilflagskib, OnePlus 6, søsættes 16. maj – den får meget at leve op til

OnePlus 6 – den næste stjernetelefon fra mærket af samme navn – får debut om små tre uger. Det er dog langt fra sikkert, at den vil kunne levere samme interessante priser som før.

En af mobilverdenens mere aparte selskaber er på vej med et nyt flagskib: OnePlus 6.

16. maj klokken 18.00 dansk tid inviterer producenten både presse og entusiaster til et lanceringsevent i London under overskriftent ’The Speed You Need”. Billetter kan købes her.

Kinesiske OnePlus er en af de yngste smartphone-selskaber på markedet, men har på kort tid etableret sig i den globale top 10 for mobilproducenter. En bedrift som er lykkedes ved en fokuseret satsning på et stærkt teknikblad til en mådeholden pris.

Selskabets to seneste telefoner har generelt også høstet ros i Computerworld.dks tests, hvor seneste model kunne kalde sig for årets mest anbefalelsesværdige model.

Læs også: Test: Derfor er OnePlus 5T den mest anbefalelsesværdige telefon i 2017

Stort display, højere priser

Står rygterne til troende, vil OnePlus 6 match dagens toptelefoner med et vandtæt design, hvor et stort display får lov til at fylde hele fronten – endda med et lille hak til frontkameraet, ligesom i iPhone X.

Teknikbladet bliver, som i OnePlus hidtige telefoner, spækket til randen. Qualcomms stærkeste octa-core processor forventes at regere motorrummet sammen med masser af RAM (6 eller 8 GB alt efter model).

Med sine nye kollektion forventes selskabet at presse prisen yderligere i vejret. Hvor efterårets billigste OnePlus 5T variant debuterede ved 2.999 kinesiske Yuan (svarende til knap 2.900 kroner), lyder den rygtede debutpris nu på 3.299 Yuan ifølge kinesiske Weibo-kilder.

Den billigste model får 64GB lagerplads, mens dyrere modeller med både 128GB og 256GB lagerplads vil skrue prisen yderlige op.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere