Artikel top billede

Afløseren til OnePlus' 5T er på trapperne

Kinas næste mobilflagskib, OnePlus 6, søsættes 16. maj – den får meget at leve op til

OnePlus 6 – den næste stjernetelefon fra mærket af samme navn – får debut om små tre uger. Det er dog langt fra sikkert, at den vil kunne levere samme interessante priser som før.

En af mobilverdenens mere aparte selskaber er på vej med et nyt flagskib: OnePlus 6.

16. maj klokken 18.00 dansk tid inviterer producenten både presse og entusiaster til et lanceringsevent i London under overskriftent ’The Speed You Need”. Billetter kan købes her.

Kinesiske OnePlus er en af de yngste smartphone-selskaber på markedet, men har på kort tid etableret sig i den globale top 10 for mobilproducenter. En bedrift som er lykkedes ved en fokuseret satsning på et stærkt teknikblad til en mådeholden pris.

Selskabets to seneste telefoner har generelt også høstet ros i Computerworld.dks tests, hvor seneste model kunne kalde sig for årets mest anbefalelsesværdige model.

Læs også: Test: Derfor er OnePlus 5T den mest anbefalelsesværdige telefon i 2017

Stort display, højere priser

Står rygterne til troende, vil OnePlus 6 match dagens toptelefoner med et vandtæt design, hvor et stort display får lov til at fylde hele fronten – endda med et lille hak til frontkameraet, ligesom i iPhone X.

Teknikbladet bliver, som i OnePlus hidtige telefoner, spækket til randen. Qualcomms stærkeste octa-core processor forventes at regere motorrummet sammen med masser af RAM (6 eller 8 GB alt efter model).

Med sine nye kollektion forventes selskabet at presse prisen yderligere i vejret. Hvor efterårets billigste OnePlus 5T variant debuterede ved 2.999 kinesiske Yuan (svarende til knap 2.900 kroner), lyder den rygtede debutpris nu på 3.299 Yuan ifølge kinesiske Weibo-kilder.

Den billigste model får 64GB lagerplads, mens dyrere modeller med både 128GB og 256GB lagerplads vil skrue prisen yderlige op.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere