Artikel top billede

Egmont hyrer ny CIO: Henter ny digital topchef i GN Resound

40-årige Jonas Frank Johannesen bliver ny CIO i medievirksomheden Egmont, hvor han har første arbejdsdag i dag.

Danmarks største medievirksomhed, Egmont, får ny CIO i dag, hvor 40-årige Jonas Frank Johannsen har første arbejdsdag som CIO og vice president for Egmont IT.

Han kommer fra en stilling som direktør for såkaldt strategic accounts i GN Resound og har tidligere været ansat i Accenture og Coloplast.

Jonas Frank Johannesen afløser Mette Jæpelt, som ifølge Egmont “efter en lang karriere i Egmont og Nordisk Film har ønsket at træde tilbage og starte et nyt kapitel i sit arbejdsliv.”

Den nye CIO får nu til opgave at tilrette Egmont til den nye digitale virkelighed.
Selskabet står bag en række af de mest kendte medievirksomheder herhjemme og ejer således Nordisk Film, en del af Zentropa, forlaget Lindhardt & Ringhof samt mere end 70 bladudgivelser i en række lande - herunder Euroman, Alt for Damerne, BoligLiv, Hjemmet og Hendes Verden.

“I Egmont følger vi forbrugerne ud på nye medieplatforme og brugerflader, og vi udvikler i stigende grad vores forretninger ved brug af ny teknologi og data. I Jonas Frank Johannesen har vi fundet den helt rette profil til at være med til at sikre, at vi bliver endnu skarpere på dette område,” lyder det fra selskabets finansdirektør, Hans J. Carstensen.

Selv peger Jonas Frank Johannesen på, at mediebranchen ‘på mange måder er front-runner, når det kommer til digital transformation.’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere