Artikel top billede

Egmont hyrer ny CIO: Henter ny digital topchef i GN Resound

40-årige Jonas Frank Johannesen bliver ny CIO i medievirksomheden Egmont, hvor han har første arbejdsdag i dag.

Danmarks største medievirksomhed, Egmont, får ny CIO i dag, hvor 40-årige Jonas Frank Johannsen har første arbejdsdag som CIO og vice president for Egmont IT.

Han kommer fra en stilling som direktør for såkaldt strategic accounts i GN Resound og har tidligere været ansat i Accenture og Coloplast.

Jonas Frank Johannesen afløser Mette Jæpelt, som ifølge Egmont “efter en lang karriere i Egmont og Nordisk Film har ønsket at træde tilbage og starte et nyt kapitel i sit arbejdsliv.”

Den nye CIO får nu til opgave at tilrette Egmont til den nye digitale virkelighed.
Selskabet står bag en række af de mest kendte medievirksomheder herhjemme og ejer således Nordisk Film, en del af Zentropa, forlaget Lindhardt & Ringhof samt mere end 70 bladudgivelser i en række lande - herunder Euroman, Alt for Damerne, BoligLiv, Hjemmet og Hendes Verden.

“I Egmont følger vi forbrugerne ud på nye medieplatforme og brugerflader, og vi udvikler i stigende grad vores forretninger ved brug af ny teknologi og data. I Jonas Frank Johannesen har vi fundet den helt rette profil til at være med til at sikre, at vi bliver endnu skarpere på dette område,” lyder det fra selskabets finansdirektør, Hans J. Carstensen.

Selv peger Jonas Frank Johannesen på, at mediebranchen ‘på mange måder er front-runner, når det kommer til digital transformation.’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance – i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere