Artikel top billede

Egmont hyrer ny CIO: Henter ny digital topchef i GN Resound

40-årige Jonas Frank Johannesen bliver ny CIO i medievirksomheden Egmont, hvor han har første arbejdsdag i dag.

Danmarks største medievirksomhed, Egmont, får ny CIO i dag, hvor 40-årige Jonas Frank Johannsen har første arbejdsdag som CIO og vice president for Egmont IT.

Han kommer fra en stilling som direktør for såkaldt strategic accounts i GN Resound og har tidligere været ansat i Accenture og Coloplast.

Jonas Frank Johannesen afløser Mette Jæpelt, som ifølge Egmont “efter en lang karriere i Egmont og Nordisk Film har ønsket at træde tilbage og starte et nyt kapitel i sit arbejdsliv.”

Den nye CIO får nu til opgave at tilrette Egmont til den nye digitale virkelighed.
Selskabet står bag en række af de mest kendte medievirksomheder herhjemme og ejer således Nordisk Film, en del af Zentropa, forlaget Lindhardt & Ringhof samt mere end 70 bladudgivelser i en række lande - herunder Euroman, Alt for Damerne, BoligLiv, Hjemmet og Hendes Verden.

“I Egmont følger vi forbrugerne ud på nye medieplatforme og brugerflader, og vi udvikler i stigende grad vores forretninger ved brug af ny teknologi og data. I Jonas Frank Johannesen har vi fundet den helt rette profil til at være med til at sikre, at vi bliver endnu skarpere på dette område,” lyder det fra selskabets finansdirektør, Hans J. Carstensen.

Selv peger Jonas Frank Johannesen på, at mediebranchen ‘på mange måder er front-runner, når det kommer til digital transformation.’
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere