Artikel top billede

Kan ikke komme længere i Danmark: Nu sigter fremadstormende dansk konsulenthus efter udlandet - og en omsætning på en milliard kroner

Efter et år med investeringer og en beskeden stigning på bundlinjen har konsulenthuset 7N nu blikket stift rettet mod udlandet

Det fremadstormende konsulenthus 7N er ved at have udtømt det danske marked for dygtige konsulenter.

Det mener det i hvert fald selv og satser derfor på de udenlandske markeder i de kommende år.

“Markedet er ikke ret meget større for os i Danmark, hvis vi ikke skal gå på kompromis med den høje kvalitet hos vores konsulenter. Så jeg har blikket stift rettet mod udlandet,” siger administrerende direktør i 7N, Jeppe Hedaa.

Stigende omsætning men stagnerende resultat

7N kunne mandag fremlægge et regnskab for 2017, der viste en omsætning på lige over 811 millioner kroner. En stigning på knap 150 miollioner kroner i forhold til sidste år.

Men selvom omsætningen er stigende, så viste regnskabet også et resultat på niveau med sidste år nemlig på 26 millioner kroner.

Det stillestående resultat forklarer Jeppe Hedaa med, at 7N har brugt en stor del af indtjeningen på store investeringer i løbet af året.

“Vores forretning minder meget om, hvordan markedet ellers ser ud. Alle er i gang med at digitalisere deres virksomhed, og det kræver store investeringer,” forklarer han og fortsætter:

“Vi har fokuseret på, hvordan vi bliver ved med at kunne tiltrække de bedste it-konsulenter. Det kræver nogle investeringer, hvis vi skal blive ved med at kunne levere på samme høje niveau."

Omsætning på én milliard i 2019

Men selvom den store stigning i omsætningen ikke smitter af på bundlinjen, så er det ikke noget, der skaber bekymring hos Jeppe Hedaa.

“Der er mange måder, man kan vælge at se det på. Jeg har ikke nogen bestyrelse, jeg skal gøre tilfreds ved at generere et kæmpe overskud. Vi har fokus på, at vores konsulenter og kunder er glade,” siger han.

Jeppe Hedaa regner da også med at gå en lys fremtid i møde, når 7N skal satse endnu mere på de udenlandske markeder. Derfor regner han også med at runde en omsætning på én milliard kroner til næste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere