Artikel top billede

Kan ikke komme længere i Danmark: Nu sigter fremadstormende dansk konsulenthus efter udlandet - og en omsætning på en milliard kroner

Efter et år med investeringer og en beskeden stigning på bundlinjen har konsulenthuset 7N nu blikket stift rettet mod udlandet

Det fremadstormende konsulenthus 7N er ved at have udtømt det danske marked for dygtige konsulenter.

Det mener det i hvert fald selv og satser derfor på de udenlandske markeder i de kommende år.

“Markedet er ikke ret meget større for os i Danmark, hvis vi ikke skal gå på kompromis med den høje kvalitet hos vores konsulenter. Så jeg har blikket stift rettet mod udlandet,” siger administrerende direktør i 7N, Jeppe Hedaa.

Stigende omsætning men stagnerende resultat

7N kunne mandag fremlægge et regnskab for 2017, der viste en omsætning på lige over 811 millioner kroner. En stigning på knap 150 miollioner kroner i forhold til sidste år.

Men selvom omsætningen er stigende, så viste regnskabet også et resultat på niveau med sidste år nemlig på 26 millioner kroner.

Det stillestående resultat forklarer Jeppe Hedaa med, at 7N har brugt en stor del af indtjeningen på store investeringer i løbet af året.

“Vores forretning minder meget om, hvordan markedet ellers ser ud. Alle er i gang med at digitalisere deres virksomhed, og det kræver store investeringer,” forklarer han og fortsætter:

“Vi har fokuseret på, hvordan vi bliver ved med at kunne tiltrække de bedste it-konsulenter. Det kræver nogle investeringer, hvis vi skal blive ved med at kunne levere på samme høje niveau."

Omsætning på én milliard i 2019

Men selvom den store stigning i omsætningen ikke smitter af på bundlinjen, så er det ikke noget, der skaber bekymring hos Jeppe Hedaa.

“Der er mange måder, man kan vælge at se det på. Jeg har ikke nogen bestyrelse, jeg skal gøre tilfreds ved at generere et kæmpe overskud. Vi har fokus på, at vores konsulenter og kunder er glade,” siger han.

Jeppe Hedaa regner da også med at gå en lys fremtid i møde, når 7N skal satse endnu mere på de udenlandske markeder. Derfor regner han også med at runde en omsætning på én milliard kroner til næste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere