Artikel top billede

Kan ikke komme længere i Danmark: Nu sigter fremadstormende dansk konsulenthus efter udlandet - og en omsætning på en milliard kroner

Efter et år med investeringer og en beskeden stigning på bundlinjen har konsulenthuset 7N nu blikket stift rettet mod udlandet

Det fremadstormende konsulenthus 7N er ved at have udtømt det danske marked for dygtige konsulenter.

Det mener det i hvert fald selv og satser derfor på de udenlandske markeder i de kommende år.

“Markedet er ikke ret meget større for os i Danmark, hvis vi ikke skal gå på kompromis med den høje kvalitet hos vores konsulenter. Så jeg har blikket stift rettet mod udlandet,” siger administrerende direktør i 7N, Jeppe Hedaa.

Stigende omsætning men stagnerende resultat

7N kunne mandag fremlægge et regnskab for 2017, der viste en omsætning på lige over 811 millioner kroner. En stigning på knap 150 miollioner kroner i forhold til sidste år.

Men selvom omsætningen er stigende, så viste regnskabet også et resultat på niveau med sidste år nemlig på 26 millioner kroner.

Det stillestående resultat forklarer Jeppe Hedaa med, at 7N har brugt en stor del af indtjeningen på store investeringer i løbet af året.

“Vores forretning minder meget om, hvordan markedet ellers ser ud. Alle er i gang med at digitalisere deres virksomhed, og det kræver store investeringer,” forklarer han og fortsætter:

“Vi har fokuseret på, hvordan vi bliver ved med at kunne tiltrække de bedste it-konsulenter. Det kræver nogle investeringer, hvis vi skal blive ved med at kunne levere på samme høje niveau."

Omsætning på én milliard i 2019

Men selvom den store stigning i omsætningen ikke smitter af på bundlinjen, så er det ikke noget, der skaber bekymring hos Jeppe Hedaa.

“Der er mange måder, man kan vælge at se det på. Jeg har ikke nogen bestyrelse, jeg skal gøre tilfreds ved at generere et kæmpe overskud. Vi har fokus på, at vores konsulenter og kunder er glade,” siger han.

Jeppe Hedaa regner da også med at gå en lys fremtid i møde, når 7N skal satse endnu mere på de udenlandske markeder. Derfor regner han også med at runde en omsætning på én milliard kroner til næste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere