Artikel top billede

TDC brager fremad: Har hentet 46.000 nye mobilkunder siden nytår

Giganten TDC er gået på rov hos konkurrenternes mobilkunder. Siden nytår har 46.000 nye kunder tilsluttet sig TDC, der dermed sidder på 40 procent af markedet. Strategien virker, siger topchef.

Kunderne strømmer ind i TDC's mobilforretning.

Det viser tal fra telegigantens regnskab for årets første tre måneder. Her kan topchef Pernille Erenbjerg stolt fremvise en fortsat fremgang i antallet af mobilkunder.

Siden nytår har 46.000 danskere skiftet til TDC, og det betyder, at virksomheden nu sidder på 40 procent af det danske marked for mobilkunder.

"Jeg er meget tilfreds med den udvikling, som vores mobilforretning har været igennem de seneste to år. Vi har haft et stærkt fokus på at have det bedste mobilnetværk i Danmark, og den strategi kvitterer vores kunder for," siger Pernille Erenbjerg.

Læs mere her: Telia har tabt 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder i Danmark i første kvartal

Zoomer man en lille smule ud, så kan man se, at selskabets omsætning i årets første tre måneder rundede 5,1 milliarder kroner. Koncernen som helhed er i vækst, og her er det særligt Danmark, der trækker regnskabet i den rigtige retning med en vækst på 2,7 procent.

Læs mere her: TDC roser regeringens nye 10-års plan for teknologi: "Danmark har brug for en Teknologipagt"

TDC arbejder i øjeblikket på at cementere sin dominerende position på det danske telemarked. Det sker blandt andet ved at teste den længe ventede 5G-teknologi, forklarer Pernille Erenbjerg.

"Det kræver fortsatte investeringer i mobilnettet og vores digitale platforme at bevare den førerposition, som vi har opbygget igennem flere år. Derfor tester vi netop nu som de første i Danmark 5G, der er næste generations mobilteknologi, og som vil bringe endnu bedre oplevelser til vores kunde," siger hun.

Læs mere om det her: Så hurtigt går det: TDC tester lige nu det nye 5G

I sidste måned kom der regnskab fra nogle af TDCs største konkurrenter. Her kunne man læse, at Telia i øjeblikket bløder mobilkunder. Siden nytår har 24.000 kunder forladt selskabet, mens 19.000 har tilsluttet sig en af TDC's andre konkurrenter, teleselskabet 3.

Læs mere om det her:

Telia har tabt 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder i Danmark i første kvartal

Mobilselskabet 3 haler ind på Telia: Har hentet 19.000 nye kunder i 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere