Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal /)

TDC brager fremad: Har hentet 46.000 nye mobilkunder siden nytår

Giganten TDC er gået på rov hos konkurrenternes mobilkunder. Siden nytår har 46.000 nye kunder tilsluttet sig TDC, der dermed sidder på 40 procent af markedet. Strategien virker, siger topchef.

Kunderne strømmer ind i TDC's mobilforretning.

Det viser tal fra telegigantens regnskab for årets første tre måneder. Her kan topchef Pernille Erenbjerg stolt fremvise en fortsat fremgang i antallet af mobilkunder.

Siden nytår har 46.000 danskere skiftet til TDC, og det betyder, at virksomheden nu sidder på 40 procent af det danske marked for mobilkunder.

"Jeg er meget tilfreds med den udvikling, som vores mobilforretning har været igennem de seneste to år. Vi har haft et stærkt fokus på at have det bedste mobilnetværk i Danmark, og den strategi kvitterer vores kunder for," siger Pernille Erenbjerg.

Læs mere her: Telia har tabt 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder i Danmark i første kvartal

Zoomer man en lille smule ud, så kan man se, at selskabets omsætning i årets første tre måneder rundede 5,1 milliarder kroner. Koncernen som helhed er i vækst, og her er det særligt Danmark, der trækker regnskabet i den rigtige retning med en vækst på 2,7 procent.

Læs mere her: TDC roser regeringens nye 10-års plan for teknologi: "Danmark har brug for en Teknologipagt"

TDC arbejder i øjeblikket på at cementere sin dominerende position på det danske telemarked. Det sker blandt andet ved at teste den længe ventede 5G-teknologi, forklarer Pernille Erenbjerg.

"Det kræver fortsatte investeringer i mobilnettet og vores digitale platforme at bevare den førerposition, som vi har opbygget igennem flere år. Derfor tester vi netop nu som de første i Danmark 5G, der er næste generations mobilteknologi, og som vil bringe endnu bedre oplevelser til vores kunde," siger hun.

Læs mere om det her: Så hurtigt går det: TDC tester lige nu det nye 5G

I sidste måned kom der regnskab fra nogle af TDCs største konkurrenter. Her kunne man læse, at Telia i øjeblikket bløder mobilkunder. Siden nytår har 24.000 kunder forladt selskabet, mens 19.000 har tilsluttet sig en af TDC's andre konkurrenter, teleselskabet 3.

Læs mere om det her:

Telia har tabt 24.000 mobilkunder og tusindvis af bredbåndskunder i Danmark i første kvartal

Mobilselskabet 3 haler ind på Telia: Har hentet 19.000 nye kunder i 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere