Artikel top billede

Det nye Outlook vil påminde brugerne, når en faktura skal betales

Microsofts splinternye Outlook får mange nye funktioner: Vil kunne holde styr på dine fakturaer og møder

En stribe smarte features finder vej til din indbakke med Microsofts nye Outlook-opdatering.

Bare en uge efter at Google kunne fremvise nye forretningsorienterede nyheder i det nye Gmail, svarer Microsoft igen med en stribe nyheder til selskabets Outlook-applikationer til både Windows, macOS, Android, iOS og net.

Nyhederne i det Outlook vil hovedsageligt kredse omkring smarte kalenderfunktioner.

Automatiske påmindelser vil nu minde brugerne om regninger, der skal betales, mens der kommer bedre kontrol over møder og mødefaciliteter i det nye Outlook.

De nye features vi udrulles fra den uge samt over resten af måneden.

Se også: Google skruer op for privacy i kæmpe forbedring af Gmail: Her er de nye funktioner

Styr på møder og betalinger

Modtager du en faktura per mail, vil Outlook nu begynde at identificere dem som betalinger der skal foretages.

Den nye feature vil minde om den måde, hvorpå fly- og hotelbookinger samt pakkeforsendelser automatisk genkendes og moniteres i Outlook i dag.

Modtager du en regning, vil Outlook automatisk tilføje en påmindelse i kalenderen to dage inden, at fakturaen forfalder.

I Outlook til Windows bringer Microsoft nye forretningsfunktioner på banen.

Når et møde er planlagt, vil Outlook automatisk foreslå mødelokaler eller konferencerum ud fra dine mest benyttede lokationer.

Foregår mødet ud af huset, vil Outlook automatisk finde adressen på det aftalte mødested og tilføje det til kalenderaftalen.

En notifikation til mødet vil nu orientere dig om trafikforholdene på vej til mødet og ud fra disse fortælle dig, hvornår du skal afsted.

Det nye Outlook gør det også enklere at organisere aftaler på tværs af tidszoner, med mulighed for at tildele op til tre tidszoner til et kalenderemne – eksempelvis en flyvetur med en mellemlanding.

Nyt til mobilen

Outlook til iOS og Android får også nye features med blandt en kommende synkronisering af mail-kladder på tværs af enheder.

Microsfts Office Lens-teknologi finder også snart vej til apps’ene, hvilket betyder at du kan affotografere tekst fra eksempelvis white-boards eller notesbloken og få dem automatiske justeret og beskåret.

I juni måned tilsigter Microsoft også at få bragt favoritkontakterne til mobilen.

Du kan få det fulde overblik over samtlige af Outlook-nyhederne her på Microsofts 365-blog.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere