Artikel top billede

Det nye Outlook vil påminde brugerne, når en faktura skal betales

Microsofts splinternye Outlook får mange nye funktioner: Vil kunne holde styr på dine fakturaer og møder

En stribe smarte features finder vej til din indbakke med Microsofts nye Outlook-opdatering.

Bare en uge efter at Google kunne fremvise nye forretningsorienterede nyheder i det nye Gmail, svarer Microsoft igen med en stribe nyheder til selskabets Outlook-applikationer til både Windows, macOS, Android, iOS og net.

Nyhederne i det Outlook vil hovedsageligt kredse omkring smarte kalenderfunktioner.

Automatiske påmindelser vil nu minde brugerne om regninger, der skal betales, mens der kommer bedre kontrol over møder og mødefaciliteter i det nye Outlook.

De nye features vi udrulles fra den uge samt over resten af måneden.

Se også: Google skruer op for privacy i kæmpe forbedring af Gmail: Her er de nye funktioner

Styr på møder og betalinger

Modtager du en faktura per mail, vil Outlook nu begynde at identificere dem som betalinger der skal foretages.

Den nye feature vil minde om den måde, hvorpå fly- og hotelbookinger samt pakkeforsendelser automatisk genkendes og moniteres i Outlook i dag.

Modtager du en regning, vil Outlook automatisk tilføje en påmindelse i kalenderen to dage inden, at fakturaen forfalder.

I Outlook til Windows bringer Microsoft nye forretningsfunktioner på banen.

Når et møde er planlagt, vil Outlook automatisk foreslå mødelokaler eller konferencerum ud fra dine mest benyttede lokationer.

Foregår mødet ud af huset, vil Outlook automatisk finde adressen på det aftalte mødested og tilføje det til kalenderaftalen.

En notifikation til mødet vil nu orientere dig om trafikforholdene på vej til mødet og ud fra disse fortælle dig, hvornår du skal afsted.

Det nye Outlook gør det også enklere at organisere aftaler på tværs af tidszoner, med mulighed for at tildele op til tre tidszoner til et kalenderemne – eksempelvis en flyvetur med en mellemlanding.

Nyt til mobilen

Outlook til iOS og Android får også nye features med blandt en kommende synkronisering af mail-kladder på tværs af enheder.

Microsfts Office Lens-teknologi finder også snart vej til apps’ene, hvilket betyder at du kan affotografere tekst fra eksempelvis white-boards eller notesbloken og få dem automatiske justeret og beskåret.

I juni måned tilsigter Microsoft også at få bragt favoritkontakterne til mobilen.

Du kan få det fulde overblik over samtlige af Outlook-nyhederne her på Microsofts 365-blog.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere