Artikel top billede

Cambio-boss overrasket over Systematics superpris til Region Syddanmark: "Næppe realistisk at gennemføre et projekt af den her størrelse til den pris"

Interview: Systematics pris på et nyt EPJ-system til Region Syddanmark er ekstrem lav, mener rivalen Cambio, der blev vraget til opgaven. "Jeg undrer mig over, at det ender med, at regionen vælger at tage et bud, der ligger så lavt, når vi flere gange undervejs har fået at vide, at vores pris var på et niveau, hvor det kunne give problemer i et projektforløb. Det er svært at forstå," siger Cambio-chef Steffen Lerche til Computerworld.

Premium Kun for abonnenter
Region Syddanmark havde sat en milliard kroner plus moms af til et nyt EPJ-system, men så dyrt bliver det slet ikke. Danske Systematic fra Aarhus er nemlig kommet med en superpris til glæde for de danske skatteborgere.

Men prisen er mildt sagt optimistisk, lyder kritikken fra den svenske konkurrent Cambio, der måtte se sig slået med længder på prisen.

"Jeg kan med sikkerhed sige, at det næppe er realistisk at gennemføre et projekt af den her størrelse til den pris,“ siger Steffen Lerche, der er administrerende direktør for den danske del af Cambio.

Læs første reaktion på afgørelsen her: Cambio-boss efter svidende EPJ-nederlag i Region Syddanmark: "Vi havde ikke forventet det resultat"

Forskellen på de to bud er næppe småpenge.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Virksomheder af en vis størrelse får det svært i AI-ræset: Men bestemte tiltag kan sende dem frem i feltet

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

På Bornholm jagter Computerworld bekymret svar på det store spørgsmål

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NIS2-implementeringen er nu i gang: Varsler omfattende tilsyn og store bøder

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Staten mister i stor stil teknisk kyndige it-folk: Vigtig viden om samfundskritiske systemer overlades til konsulenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

OUH vil hjemtage systemer til regionens datacenter efter ødelæggende angreb på leverandør