Artikel top billede

TDC på jagt efter ny bestyrelsesformand med 'stærk dansk profil' - udnævner englænder som midlertidig formand

TDC udnævner midlertidig bestyrelsesformand og går på jagt efter dansk profil, som kan indtræde som permanent formand. Se kravene her.

TDC går på jagt efter en dansk bestyrelsesformand.

Det meddeler selskabet, efter det mandag eftermiddag har afholdt ekstraordinær generalforsamling, hvor dets nye bestyrelse er blevet valgt.

Der har mest været tale om en formalitet, i det den nye TDC-ejer, konsortiet DK Telekommunikation, har sikret sig 91 procent af aktiekapitalen og derfor selv har kunnet udpege den nye bestyrelse.

Den kan du læse mere om her: Australske Macquarie sætter sig tungt på TDC's bestyrelse - formand ikke fundet

Den nye TDC-bestyrelse indsætter i forbindelse med den ekstraordinære generalforsamling englænderen Mike Parton som ny bestyrelsesformand - dog kun midlertidigt.

Han er i dag også bestyrelsesformand for selskabet Arqiva, som Macquarie ejer 25 procent af.

TDC-ejerne har trods en måneds forberedelse ikke været i stand til at finde en permanent formand for bestyrelsen.

Og nu går jagten altså ind på en permanent løsning.

Den kommende formand, der ifølge TDC skal findes 'på sigt', skal have en stærk dansk profil med et godt netværk og erfaring fra dansk erhvervsliv," lyder det fra TDC.

Når vedkommende er fundet, er det planen, at Mike Parton skal indtage rollen som næstformand.

Her vil han 'fokusere på TDC’s strategiske transformation.

På kort sigt vil Mike fokusere på visionen om at levere højhastigheds-internet til husstande og virksomheder i hele Danmark," lyder det fra TDC.

Disse planer kan du læse mere om her: Her er pensionskassernes plan med at købe TDC: Står klar til at investere massivt i mobil- og bredbånd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere