Artikel top billede

"Det har været relativt nemt at ansætte de folk, vi gerne ville have, men det skal også siges, at vi har gjort en kæmpe indsats for at være i stand til det," siger Claus Hjort Bjerre, administrerende direktør til Computerworld.

Bankdata har ansat 59 specialister på et år: Det har været relativt nemt

Bankdata har på et år øget antallet af medarbejdere med 59. Det har været relativt nemt, lyder det fra direktøren. Men det har også krævet en indsats. Læs her, hvordan Bankdata har grebet opgaven an.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Sådan har Bankdata grebet rekrutteringsprocessen an
  • De lukrative vilkår den finansielle sektor kan tilbyde kandidater
  • Hvorfor man skal sikre øget diversitet i sin virksomhed
1.224
6:15 min
Det er ikke nogen nyheder, at mange danske virksomheder og det offentlige har udfordringer med at rekruttere it-kompetencer til at dække en umættelige sult efter modernisering og nye it-løsninger.

En ny undersøgelse fra Finanssektorens Arbejdergiverforening viser for eksempel, at hver tredje finansvirksomhed oplever problemer med at rekruttere it-medarbejdere, mens det samme gælder for hver fjerde virksomhed, når det kommer til compliancemedarbejdere.

Det er dog ikke alle virksomheder, der mærker manglen på it-kompetencer lige hårdt. Hos Bankdata, en af landets største finansielle it-virksomheder, har man på et år øget medarbejderantallet med over 50.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter