Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Succesrige Commentor skal øge medarbejderstaben med 33 procent inden nytår: Her er selskabets opskrift på at rekruttere millennial-generationen

Interview: En af Danmarks bedste it-virksomheder, Commentor, skal øge medarbejderstaben med op mod 33 procent inden årets udgang. Ifølge virksomheden er opskriften på at rekruttere den unge generation ikke så kompliceret, som mange vil gøre den til.

Premium Kun for abonnenter
En undersøgelse fra ingeniørforeningen IDA har vist, at den danske it-branche i 2030 vil mangle 19.000 it-specialister.

Men allerede i dag er der benhård kamp om it-arbejskraften, og det mærker man også hos det danske it-udviklingshus Commentor, som i 2015 vandt Computerworlds Top 100-pris og dermed blev udråbt til ”Danmarks dygtigste it-virksomhed.”

Det kan du læse mere om her: Mød Danmarks bedste it-virksomhed.

I dag er der knap 60 ansatte i Commentor, der har afdelinger i både Aalborg og Glostrup.

Virksomheden har en ambition om at øge medarbejderstaben med 15 til 20 ansatte inden udgangen af 2018, hvilket således vil udgøre en stigning i medarbejderstaben på op mod 33 procent.

Det fortæller Didan Tofiq, der netop er tiltrådt i en nyoprettet stilling som såkaldt talent acquisition manager hos Commentor.

Læs også: Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo

Hun har flere års erfaring i it-rekrutteringsbranchen, og hos Commentor skal hun stå i spidsen for rekrutteringen af de

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny dansk Oracle-topchef vil sætte skub i den store cloud-udrulning: Vil have flere Oracle-kunder over på cloud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Zoom i frontalangreb mod Teams og Slack: Se hvordan de nye features bringer Zoom-tjenesten ind på kontorerne

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Trak sig for to år siden: Nu vender Klaus Holse tilbage til posten som bestyrelsesformand for EG

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

It-sikkerhedsekspert maner til besindighed om politiets mulige brug af ansigtsgenkendelse og Clearview AI: "Jeg tror ikke på, at vi kan stoppe det"


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Få overblik over forhindringer på den digitale rejse og kom hurtigt videre
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.