Artikel top billede

Ib Kunøe køber Atea-aktier for 2,5 millioner kroner: Så mange har han i dag

En fondsmeddelelse viser, at Ib Kunøe har købt op i Atea for et mindre millionbeløb.

En fondsmeddelelse viser, at Ib Kunøe, bestyrelsesformand hos Atea, har købt 27.979 Atea-aktier eller for omkring 2,5 millioner kroner.

Det betyder, at Ib Kunø sammen med sine tætte partnere i holdingselskabet Systemintegration ApS nu sidder på over 27 millioner aktier - svarende til 25,2 procent.

Med en aktiekurs på 123 norske kroner, som Atea-aktien i dag lød på, svarer det til en værdi af rundt regnet 2,6 milliarder kroner.

Atea er børsnoteret via den norske børs i Oslo.

Systemintegration havde en egenkaptial på lidt over to millarder kroner i årsrapporten for 2016.

Læs også: Ib Kunøe tredobler overskud: Har landet halv milliard i 2016

Consolidated Holding

I 1990 lagde Ib Kunøe grundstenen til sit nuværende forretningsimperium, da han stiftede investeringsselskabet Consolidated Holding, hvor han forfinede sin evne til at forvandle kriseramte virksomheder til en succes.

Systemintegration er 100 procent ejet af Consolidated Holding, der reelt set er ejet af Ib Kunøe.

Consolidated Holding ejer også 48,66 procent af aktierne i Columbus A/S. Med en aktiekurs i skrivende stund på 15 kroner svarer det til tæt på 850 millioner kroner.

Consolidated Holding ejer en stribe forskellige virksomheder. Det kan du læse mere om her: Sådan har Ib Kunøe opbygget sit enorme imperium.

Ib Kunøe har siden 2006 været bestyrelsesformand for Atea ASA, der er hovedkoncernen.

Læs også:

Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.