Artikel top billede

Ib Kunøe køber Atea-aktier for 2,5 millioner kroner: Så mange har han i dag

En fondsmeddelelse viser, at Ib Kunøe har købt op i Atea for et mindre millionbeløb.

En fondsmeddelelse viser, at Ib Kunøe, bestyrelsesformand hos Atea, har købt 27.979 Atea-aktier eller for omkring 2,5 millioner kroner.

Det betyder, at Ib Kunø sammen med sine tætte partnere i holdingselskabet Systemintegration ApS nu sidder på over 27 millioner aktier - svarende til 25,2 procent.

Med en aktiekurs på 123 norske kroner, som Atea-aktien i dag lød på, svarer det til en værdi af rundt regnet 2,6 milliarder kroner.

Atea er børsnoteret via den norske børs i Oslo.

Systemintegration havde en egenkaptial på lidt over to millarder kroner i årsrapporten for 2016.

Læs også: Ib Kunøe tredobler overskud: Har landet halv milliard i 2016

Consolidated Holding

I 1990 lagde Ib Kunøe grundstenen til sit nuværende forretningsimperium, da han stiftede investeringsselskabet Consolidated Holding, hvor han forfinede sin evne til at forvandle kriseramte virksomheder til en succes.

Systemintegration er 100 procent ejet af Consolidated Holding, der reelt set er ejet af Ib Kunøe.

Consolidated Holding ejer også 48,66 procent af aktierne i Columbus A/S. Med en aktiekurs i skrivende stund på 15 kroner svarer det til tæt på 850 millioner kroner.

Consolidated Holding ejer en stribe forskellige virksomheder. Det kan du læse mere om her: Sådan har Ib Kunøe opbygget sit enorme imperium.

Ib Kunøe har siden 2006 været bestyrelsesformand for Atea ASA, der er hovedkoncernen.

Læs også:

Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere