Artikel top billede

Pleo, stiftet af Jeppe Rindom (th) og Niccola Perra (tv) i 2015, har sikret sig en trecifret millioninvestering anført af Kinnevik og de eksisterende investorer Creandum, Founders og Seedcamp. (Foto: Pleo)

Danske Pleo lander kapitalindskud på mere end 100 millioner kroner: "Vi har aldrig haft en ambition om at bygge en lille bolsjebutik, der skulle tjene en lille smule penge"

En række investorer skyder 103 millioner kroner i den blot tre år gamle danske fintech-startup Pleo. Nu venter nye markeder og en firedobling af medarbejderstaben. "Vi har en ambition om at bygge noget, der er verdensomspændende og som kan blive rigtig stort," siger direktør Jeppe Rindom.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Hvordan man har det efter at have landet en trecifret millioninvestering
  • Hvad Pleo skal bruge den nye investering til
  • Indblik i de ambitioner direktøren har for Pleo
952
5 min
Den danske fintech-virksomhed Pleo, der blev stiftet for tre år siden af Jeppe Rindom og Niccola Perra, henter nu en investering på 103 millioner kroner anført af den svenske venturefond Kinnevik samt de eksisterende investorer Creandum, Founders og Seedcamp.

Den nye investor og den trecifrede millioninvestering er frugterne af en proces, der har varet siden begyndelsen af 2018, og som endelig faldt på plads i sidste uge.

Computerworld ringede administrerende direktør i Pleo, Jeppe Rindom, op for at høre, hvordan man har det, når en så stor investering falder endeligt på plads.


"På den ene side er man