Artikel top billede

LG klar med samarbejde med Amazon: Nu kan du snakke til dit tv med Alexa

LG's 2018 tv-modeller kommer til at kunne styres via Amazon Alexa.

Et samarbejde mellem LG og Amazon betyder nu, at LG's 2018-modeller - OLED og Super UHD - kan styres med Alexa via eksterne Echo-enheder.

Ifølge LG vil det give brugeren mulighed for at stemmestyre fjernsynene gennem Alexa-enhederne Amazon Echo, Echo Show, Echo Dot, Echo Spot og Echo Plus. Der bliver også muligt at styre en række tv-funktioner som play, pause, start, stop og at spole.

LG skriver i en pressemeddelelse, at man for eksempel kan siger "Alexa, change the channel to CNN on my kitchen TV" eller "Alexa, ask LG to launch YouTube on my bedromm TV".

For at tilgår den nye funktion skal man hente "LG SmartThinQ Skill" til Alexa.

Lanceringen af samarbejdet med Amazon sker en måned efter, at LG også tilføjede Google Assistant på sine 2018-modeller. Google Assistant er integreret i selve fjernbetjeningens mikrofon.

De nye stemmestyringsfunktioner vil umiddelbart ikke blive tilføjet til ældre LG-modeller.

Læs også: Ny LG-skærm kan rulles sammen: Her er de spændende fjernsyns-nyheder fra CES-messen 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere