Artikel top billede

LG klar med samarbejde med Amazon: Nu kan du snakke til dit tv med Alexa

LG's 2018 tv-modeller kommer til at kunne styres via Amazon Alexa.

Et samarbejde mellem LG og Amazon betyder nu, at LG's 2018-modeller - OLED og Super UHD - kan styres med Alexa via eksterne Echo-enheder.

Ifølge LG vil det give brugeren mulighed for at stemmestyre fjernsynene gennem Alexa-enhederne Amazon Echo, Echo Show, Echo Dot, Echo Spot og Echo Plus. Der bliver også muligt at styre en række tv-funktioner som play, pause, start, stop og at spole.

LG skriver i en pressemeddelelse, at man for eksempel kan siger "Alexa, change the channel to CNN on my kitchen TV" eller "Alexa, ask LG to launch YouTube on my bedromm TV".

For at tilgår den nye funktion skal man hente "LG SmartThinQ Skill" til Alexa.

Lanceringen af samarbejdet med Amazon sker en måned efter, at LG også tilføjede Google Assistant på sine 2018-modeller. Google Assistant er integreret i selve fjernbetjeningens mikrofon.

De nye stemmestyringsfunktioner vil umiddelbart ikke blive tilføjet til ældre LG-modeller.

Læs også: Ny LG-skærm kan rulles sammen: Her er de spændende fjernsyns-nyheder fra CES-messen 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere