Artikel top billede

LG klar med samarbejde med Amazon: Nu kan du snakke til dit tv med Alexa

LG's 2018 tv-modeller kommer til at kunne styres via Amazon Alexa.

Et samarbejde mellem LG og Amazon betyder nu, at LG's 2018-modeller - OLED og Super UHD - kan styres med Alexa via eksterne Echo-enheder.

Ifølge LG vil det give brugeren mulighed for at stemmestyre fjernsynene gennem Alexa-enhederne Amazon Echo, Echo Show, Echo Dot, Echo Spot og Echo Plus. Der bliver også muligt at styre en række tv-funktioner som play, pause, start, stop og at spole.

LG skriver i en pressemeddelelse, at man for eksempel kan siger "Alexa, change the channel to CNN on my kitchen TV" eller "Alexa, ask LG to launch YouTube on my bedromm TV".

For at tilgår den nye funktion skal man hente "LG SmartThinQ Skill" til Alexa.

Lanceringen af samarbejdet med Amazon sker en måned efter, at LG også tilføjede Google Assistant på sine 2018-modeller. Google Assistant er integreret i selve fjernbetjeningens mikrofon.

De nye stemmestyringsfunktioner vil umiddelbart ikke blive tilføjet til ældre LG-modeller.

Læs også: Ny LG-skærm kan rulles sammen: Her er de spændende fjernsyns-nyheder fra CES-messen 2018
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere