Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Morgen-briefing: NemID-app downloadet 367.000 gange i første uge / Danskerne bruger i snit 157 GB om måneden / I dag har Netcompany første handelsdag på børsen

NemID-app downloadet 367.000 gange i første uge. Danskerne bruger i snit 157 GB om måneden. I dag har Netcompany første handelsdag på børsen. Twitter har vind i sejlene.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over it-nyhederne torsdag morgen v/ morgen-briefing-bestyrer Dan Jensen.

NemID-app downloadet 367.000 gange i første uge

Den nye NemID-app er blevet downloadet i alt 367.075 gange i den første uge siden lanceringen, meddeler Finans Danmark i denne meddelelse.

Ifølge Finans Danmark har appen været siden lanceringen “været den mest populære app i både App Store og Google Play.”

Flere Android-brugere har været utilfredse med, at appen ikke kan anvendes på rootede telefoner.

Det kan du læse mere om her: Derfor bliver der blokeret for brug af NemID-appen på rootede Android-telefoner: "Er man utilfreds, kan man jo anvende sit nøglekort istedet"

Danskerne bruger i snit 157 GB om måneden

Danskerne downloader i snit 157,2 GB data om måneden via fastnet bredbånd, viser Telestyrelsens nye telestatistik. I gennemsnit oploader vi 20,7 GB data om måneden.

Telestatistikken dækker data tilgået fra både pc, bærbar, tablet, smartphone og lignende tilsluttet fastnet bredbånd via WiFi.

I løbet af 2017 er antallet af danskere, der kan downloade data med mindst 100 Mbit/s, steget med hele 88,7 procent. I 2016 var det tilfældet for 412.000 danskere. I 2017 var det 777.000 viser statistikken.

Den finder du her: Telestatistik - andet halvår 2017.

I dag har Netcompany første handelsdag på børsen

Der har været ret stille om ellers meget udadvendte Netcompany i de seneste dage. Men det kommer nok ikke til at vare ved.

I dag har Netcompany nemlig ifølge planerne første handelsdag på Nasdaq-børsen i København, og udviklingen på den nye aktie vil uden den mindste tvivl blive fulgt nøje.

Netcompany meldte fornylig ud, at selskabet på grund af høje efterspørgsel lukkede for privates køb af aktier for mindre end tre millioner kroner.

Der blev lukket for alle aktiekøb i går klokken 11:00.

Læs også Netcompany kan blive Danmarks nye folkeaktie - derfor vil danskerne flokkes om selskabet.

Twitter har vind i sejlene

Twitter debutterer i dag i S&P 500 indexet på Nasdaq-børsen i New York, hvor selskabet afløser Monsanto.

Twitters aktiekurs er steget mere end 60 procent siden nytår, men ligger stadig lavere i dag, end den gjorde, da Twitter blev børsnoteret i november 2013.

Twitters markedsværdi ligger nu på omkring 30 milliarder dollar, og der er lagt op til, at selskabet vil udstede nye obligationer for en milliard dollar.

Flere amerikanske aviser nævner, at Twitters synlighed er steget markant, siden Donald Trump blev præsident i USA. Det skyldes, at Twitter er en af ‘The Donald’s yndlingskanaler til at kommunikere sine synspunkter ud til omverdenen.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere