Artikel top billede

Morgen-briefing: NemID-app downloadet 367.000 gange i første uge / Danskerne bruger i snit 157 GB om måneden / I dag har Netcompany første handelsdag på børsen

NemID-app downloadet 367.000 gange i første uge. Danskerne bruger i snit 157 GB om måneden. I dag har Netcompany første handelsdag på børsen. Twitter har vind i sejlene.

Godmorgen fra Computerworld. Her kommer overblikket over it-nyhederne torsdag morgen v/ morgen-briefing-bestyrer Dan Jensen.

NemID-app downloadet 367.000 gange i første uge

Den nye NemID-app er blevet downloadet i alt 367.075 gange i den første uge siden lanceringen, meddeler Finans Danmark i denne meddelelse.

Ifølge Finans Danmark har appen været siden lanceringen “været den mest populære app i både App Store og Google Play.”

Flere Android-brugere har været utilfredse med, at appen ikke kan anvendes på rootede telefoner.

Det kan du læse mere om her: Derfor bliver der blokeret for brug af NemID-appen på rootede Android-telefoner: "Er man utilfreds, kan man jo anvende sit nøglekort istedet"

Danskerne bruger i snit 157 GB om måneden

Danskerne downloader i snit 157,2 GB data om måneden via fastnet bredbånd, viser Telestyrelsens nye telestatistik. I gennemsnit oploader vi 20,7 GB data om måneden.

Telestatistikken dækker data tilgået fra både pc, bærbar, tablet, smartphone og lignende tilsluttet fastnet bredbånd via WiFi.

I løbet af 2017 er antallet af danskere, der kan downloade data med mindst 100 Mbit/s, steget med hele 88,7 procent. I 2016 var det tilfældet for 412.000 danskere. I 2017 var det 777.000 viser statistikken.

Den finder du her: Telestatistik - andet halvår 2017.

I dag har Netcompany første handelsdag på børsen

Der har været ret stille om ellers meget udadvendte Netcompany i de seneste dage. Men det kommer nok ikke til at vare ved.

I dag har Netcompany nemlig ifølge planerne første handelsdag på Nasdaq-børsen i København, og udviklingen på den nye aktie vil uden den mindste tvivl blive fulgt nøje.

Netcompany meldte fornylig ud, at selskabet på grund af høje efterspørgsel lukkede for privates køb af aktier for mindre end tre millioner kroner.

Der blev lukket for alle aktiekøb i går klokken 11:00.

Læs også Netcompany kan blive Danmarks nye folkeaktie - derfor vil danskerne flokkes om selskabet.

Twitter har vind i sejlene

Twitter debutterer i dag i S&P 500 indexet på Nasdaq-børsen i New York, hvor selskabet afløser Monsanto.

Twitters aktiekurs er steget mere end 60 procent siden nytår, men ligger stadig lavere i dag, end den gjorde, da Twitter blev børsnoteret i november 2013.

Twitters markedsværdi ligger nu på omkring 30 milliarder dollar, og der er lagt op til, at selskabet vil udstede nye obligationer for en milliard dollar.

Flere amerikanske aviser nævner, at Twitters synlighed er steget markant, siden Donald Trump blev præsident i USA. Det skyldes, at Twitter er en af ‘The Donald’s yndlingskanaler til at kommunikere sine synspunkter ud til omverdenen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere