Artikel top billede

(Foto: Netcompany/PR)

Netcompany-aktien tordner i vejret efter børsdebut

Netcompany-aktien skyder torsdag morgen i vejret med raket-fart, og virksomheden har i skrivende stund en markedsværdi på mere end9,5 milliarder kroner.

Kursen på Netcompany-aktien, der netop har fået sin debut på Københavns Fondsbørs, tordner torsdag morgen i vejret.

Udbudskursen for aktien blev fastsat til 155 kroner, men allerede i de første minutter efter åbnings-gong-gongen lød på fondsbørsen, blev aktien handlet til kurs 181.

I skrivende stund har aktien været handlet i knap 45 minutter, og nu ligger kursen på 190 kroner.

Det svarer til at Netcompany i skrivende stund har en markedsværdi på 9,54 milliarder danske kroner.

Netcompany brager frem som leverandør til offentlige: Tredobler omsætningen og nærmer sig en halv millard kroner årligt

Danske Netcompany blev i 1999 stiftet af André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard, der allerede før børsnoteringen har tjent styrtende på virksomheden.

Så sent som i 2015 solgte stifterne havldelen af selskabet til den norske kapitalfond FSN for 1,1 milliarder kroner, og Computerworld har tidligere vurderet, at de tre stiftere efter børsnoteringen hver især har tjent en halv milliard kroner på Netcompany-eventyret.

Læs mere her
Tredje gang de tre stiftere sælger Netcompany: Så meget har de scoret på at sælge selskabet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere