Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Simcorp træder ind i det forjættede land: Bliver første it-selskab i C25

Simcorp bliver den første danske it-virksomhed til at træde ind i C25-indekset. Det sker samme dag, som Netcompany træder ind på fondsbørsen.

På dagen, hvor Netcompany blev introduceret på fondsbørsen, kan en anden dansk it-virksomhed også fejre sin børssucces.

Simcorp, der leverer software til banker, pensionskasser, forsikringsselskaber og fondsforvaltere, bliver nemlig den første danske it-virksomhed, der træder ind i det forjættede elite-børsindeks, C25.

"Vi er meget glade. Det er en lille bedrift for et softwareselskab, og en del af det mål vi har haft i mange år; at skabe en stor nok forretning til at være en global spiller, der fylder noget," siger Klaus Holse, administrerende direktør i Simcorp, til Børsen, inden han fortsætter:

"At blive en C25-virksomhed betyder, at vi bliver set mere af medarbejdere og potentielle investorer. Det er et blåstempel mere, som beviser, at vi er en solid virksomhed."

Læs også: Klaus Holse og SimCorp satser stort på nyt strategiområde: Bliver en af nøglerne til SimCorps fremtidige succes

Værdiansættes til 21 milliarder kroner

Simcorp-aktien er steget med over 30 procent i løbet af det sidste år, og der handles omkring 130.000 Simcorp-aktier om dagen.

I alt er der udstedt 40 millioner Simcorp-aktier.

Selskabet vurderes i dag til at have en værdi på omkring 21 milliarder kroner.

It-virksomheden træder ind i C25-indekset sammen med Ambu og Royal Unibrew.

Pensionsselskabet ATP, Allianz Global Investors og Ameriprise Financial er Simcorps største aktionærer, og Klaus Holse slår fast, at Simcorp nu går efter at skabe endnu mere værdi for aktionærerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Det hele begyndte med Microsofts Clippy, men i de kommende år truer ny trend med at forandre internettet “Det bliver fuldstændig styret af kunstig intelligent“
Den første generation af internettet var baseret på, at du skulle tænke og pege, men i fremtiden kommer det til at handle om en dialog mellem mennesker og maskine, spår Henrik Fabrin, der er stifter af botvirksomheden Certainly.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.