Artikel top billede

Simcorp træder ind i det forjættede land: Bliver første it-selskab i C25

Simcorp bliver den første danske it-virksomhed til at træde ind i C25-indekset. Det sker samme dag, som Netcompany træder ind på fondsbørsen.

På dagen, hvor Netcompany blev introduceret på fondsbørsen, kan en anden dansk it-virksomhed også fejre sin børssucces.

Simcorp, der leverer software til banker, pensionskasser, forsikringsselskaber og fondsforvaltere, bliver nemlig den første danske it-virksomhed, der træder ind i det forjættede elite-børsindeks, C25.

"Vi er meget glade. Det er en lille bedrift for et softwareselskab, og en del af det mål vi har haft i mange år; at skabe en stor nok forretning til at være en global spiller, der fylder noget," siger Klaus Holse, administrerende direktør i Simcorp, til Børsen, inden han fortsætter:

"At blive en C25-virksomhed betyder, at vi bliver set mere af medarbejdere og potentielle investorer. Det er et blåstempel mere, som beviser, at vi er en solid virksomhed."

Læs også: Klaus Holse og SimCorp satser stort på nyt strategiområde: Bliver en af nøglerne til SimCorps fremtidige succes

Værdiansættes til 21 milliarder kroner

Simcorp-aktien er steget med over 30 procent i løbet af det sidste år, og der handles omkring 130.000 Simcorp-aktier om dagen.

I alt er der udstedt 40 millioner Simcorp-aktier.

Selskabet vurderes i dag til at have en værdi på omkring 21 milliarder kroner.

It-virksomheden træder ind i C25-indekset sammen med Ambu og Royal Unibrew.

Pensionsselskabet ATP, Allianz Global Investors og Ameriprise Financial er Simcorps største aktionærer, og Klaus Holse slår fast, at Simcorp nu går efter at skabe endnu mere værdi for aktionærerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere